blademaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ben şindi baktım alemdeki en baba mp3 player ıpod ii bi tane alıyım dedim ama bi de gördüm ki bundabazı sorunlar varmış ben de o sorunları soruyum dedim 1- bu pili bi yıldabtiyo olayı doru mu yani kullanıp da bilen var mı 2- 20 gb alcam işallah bunun standart paketinde usp kablosu var mı yoksa bi de usb kablosu veya firewire kartı mı alcam[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64879[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tabi doru diosun da orda geyik olmuş :) millet attıkça atıyo şöledir böledir diye ben oraya yazsam yine jkonuşulcak ben bu topii açmadan önce baktım zaten var mı diye açılmış bişiler bana kullanan veya bu alte sahip olan birlerinin sölicekleri lazım kullanmadan yok pğili bitiyomuş yok işte şöleymiş diyenein dediğine pek inanmam bven belki de o pili biten adamlar sürekli şarjda tutuyodu aleti yani[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bu pil olayında son durum nedir bilen varmı?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 12 saat gidiyor 4. nesil ipod ama yine 500 dolumdan sonra iptale bagliyor kendini e dogal olarak yipranmis oluyor neyse ucreti 250$ di en son yenilemenin tabi 40$ a kendinde yapabilirsin dokumanlarini okuyup[signature][hline] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar