ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 gittigidiyor.com da bazı aletler buldum nedir ne değildir, tavsiye edermisiniz falan die sizden yardım isticektim linkleri vericem ben bi bakıp yorum yaparsanız çok ii olur şu bir şu iki şu üç daha var(creative nomad var bi de 4 gb mini ipod var) ama onlar benim için çok pahalı 250 milyon en yüksek limitim ama 200 milyon die düşünürsek daha iyi olur fiyat olayını söyledim çünkü şu linkten de uygun olabilecek başka aletler hakkında tavsiye verebilirsinz ya da başka site var mı böyle bi de onu söyleyebilirmisiniz teşekkürler[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Philips 512 Mb. MP3 player var hızlısistem bir arkadaşım satın aldı ve inanılmaz memnun. Magnezyum kaplama ve 32 Gr. yani yok... Bence bir araştırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 512 Mb. http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=PHIL.HE.MP3.KEY015&altgrup_id=3 256 Mb. http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=PHIL.HE.MP3.KEY013&altgrup_id=3 [Bu mesaj zee tarafından 12 Ekim 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 creative muvo nx/tx tavsiye ederim. yurt dışında acaip ucuz. (tx 256 amazonda en son 80 dolardı). bende nx 256 var, son derece memnunum. fiyat problemin yoksa muvo2 4GB almak da mantıklı. ipod falan sakın alma, çok dertli onlar. sadece müzik koyabiliyosun, itunes kullanmak zorundasın, drag&drop özelliği yok, bi de başka bilgisayarlara müzik hırsızlığını engellemek için dosyalarını geçiremiyosun.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar