karakedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 yeni bilgisayar toplamaya karar verdim, AMD Athlon (elimde 2.0 var onu kullanmaya devam etmeyi dusunuyorum) SATA destekleyen (elimde SATA HDD var onun SATA ozelligini kullanmak isterim) bir anakart aramaktayim. ne alayim arkadaslar, tavsiyeniz nedir? hayatımda overclock yapmadıgım gibi yapacagımda yok, o yüzden stabil ve sorunsuz bir şekilde çalışması ve yukardaki özellikleri desteklemesi en önemlisi. tavsiyelerinizi beklemekteyim.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Abit AN-7 Guru tavsiye ederim.En stabil ve kaliteli board'lardan bir tanesidir.Ama fiyat olarak diğerlerine göre biraz yüksek kalıyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=593551&aType=product&catId=2793 bu oldukça iyidir tahminimce işini görür.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Asus A7N8X-XL kullanıyorum AMD 2600+ athlon ile birlikte. Mutluyum. Fakat sata ozellıgının olup olmadıgından tam olarak emın degılım...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 asus p4p800 ve ust modelleri deluxe fln fln ama bunlar intel icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Abit nf7-s kullanmaktayım Amd Athlon 2500 xp ile şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve sata desteğide var[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Abit NF7-S ver 2.0, 1 aydır kullanıyorum Athlon 2600+ ile. Sadece küçük bir fanında %90 sorun çıkıyor. Onu da çıkarırsın artık eğer sana da olursa. Fiyatına göre çok iyi bir kart.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Fiyatına göre iyi bir kartta.Fiyatı bence biraz yüksek :) Diğer board'lara orantılı olarak düşünürsek tabii.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Aslında fiyatıan şimdi baktım 104 USD + KDV şeklinde güzel bir fiyata inmiş.20$ fark ile kesinlikle bu board alınmalı derim :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Asus A7V600-X S.ATA, DDR400, AGP 8X... 80 dolar civarında olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Asus A7N8X-E Deluxe kullanıyorum pek bi keleğini görmedim..ayrıca Bios u da en son versiyon olarak geliyor.[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Evet ben de ayni karti kullaniyorum. Cok memnunum. Her bisey destegi de var. Utanmadan 1 gbitlik ethernet karti bile koymus adamlar.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 amd lere epox ii gider Epox 8RDA+ Pro özellikleri: NFORCE2, AGP8X, DualD400, 6XSes+Lan, RAID, S.ATA 93.75$ @ http://www.eksenbilgisayar.com[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 hmm bu guzel valla, istedigim her bi ozelligi kapsiyor. bu kartı kullanan var mi? stabilite konusunda herhangi bir sorun yaşayan veya duyan var mı? said: Etos, 11 Ekim 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Asus A7V600-X S.ATA, DDR400, AGP 8X... 80 dolar civarında olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 karakedi o kart benım seceneklerım arasındaydı 1 ay once kasayı toplarken ama ben Asus A7N8X-XL'E karar verdim... aynı ozellıkler nforce teknolojisi...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: DiaBoLiC, 11 Ekim 2004 20:22 tarihinde demiş ki: Asus A7N8X-E Deluxe kullanıyorum pek bi keleğini görmedim..ayrıca Bios u da en son versiyon olarak geliyor. +1 de benden arkadaş da aldı çok memnun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar