Sensible Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Valla helal olsun bizim Ülkemizde de bir tane de olsa kaliteli radyo varmış demekki :) Geçen sene de dinliyordumda bu sene iyice bi güzel olmuş,serviste dinledim Blind Guardian'dan Eagles'a kadar çaldı dj[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Ekim 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 94.5 e tasinmadi mi o?[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ahaha 94.5' mi taşınmış :) Bende benim radyonun imleci bozuk zannediyodum[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ankarada niye böyle bi rock fm trzı biş yok delirecem benmi bulamıyorum bilen varsa sölesin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 netten arastır mutlaka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 radyo ODTU 103.1 var demin buldum. rock metal falan dio orayı dinle bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: anil_selam, 12 Ekim 2004 17:44 tarihinde demiş ki: ankarada niye böyle bi rock fm trzı biş yok delirecem benmi bulamıyorum bilen varsa sölesin yahu rocktuel programi war sanrm pzt aksamlari[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Izmırdeki yerel radyo kanalları cok komik rastgele scanliyorum, Direk soyle bi dialogla karsiasiyorum d: dinleyici s: sunucu d:iyi gunler ben radyonuzu bir adet kuran-ı kerim kazanmak icin aramistim.. Yarismada veriyormussunuz. s: Evet sevgili muhterem kardesim.. Simdi size bir soru sorucağım bilirseniz hediyenizi alacaksiniz... İstanbuldaki, istanbulu fethinin adini tasiyan bogaz koprusunun adi? d: eee Fatih Sultan Mehmet koprusu. s:bravoo kazandiniz.. Bu rastladiklarimdan biriydi Bir digeri ise(farki bir kanal) s:Kiz naber yaninda varmi erkek arkadasin d: ı-ıh yok.. s:Geleyimmi yanina kız ay ahahahah d:...... lol...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar