Sensible Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Valla helal olsun bizim Ülkemizde de bir tane de olsa kaliteli radyo varmış demekki :) Geçen sene de dinliyordumda bu sene iyice bi güzel olmuş,serviste dinledim Blind Guardian'dan Eagles'a kadar çaldı dj[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Ekim 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 94.5 e tasinmadi mi o?[signature][hline]Silence in the studio!
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ahaha 94.5' mi taşınmış :) Bende benim radyonun imleci bozuk zannediyodum[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
anil_selam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ankarada niye böyle bi rock fm trzı biş yok delirecem benmi bulamıyorum bilen varsa sölesin yahu
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 radyo ODTU 103.1 var demin buldum. rock metal falan dio orayı dinle bi bak.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: anil_selam, 12 Ekim 2004 17:44 tarihinde demiş ki: ankarada niye böyle bi rock fm trzı biş yok delirecem benmi bulamıyorum bilen varsa sölesin yahu rocktuel programi war sanrm pzt aksamlari[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Izmırdeki yerel radyo kanalları cok komik rastgele scanliyorum, Direk soyle bi dialogla karsiasiyorum d: dinleyici s: sunucu d:iyi gunler ben radyonuzu bir adet kuran-ı kerim kazanmak icin aramistim.. Yarismada veriyormussunuz. s: Evet sevgili muhterem kardesim.. Simdi size bir soru sorucağım bilirseniz hediyenizi alacaksiniz... İstanbuldaki, istanbulu fethinin adini tasiyan bogaz koprusunun adi? d: eee Fatih Sultan Mehmet koprusu. s:bravoo kazandiniz.. Bu rastladiklarimdan biriydi Bir digeri ise(farki bir kanal) s:Kiz naber yaninda varmi erkek arkadasin d: ı-ıh yok.. s:Geleyimmi yanina kız ay ahahahah d:...... lol...[signature][hline] The Truth is out There
Öne çıkan mesajlar