Artariel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abiler imdat. sanırım en salak şeyi yaptım ona yanıyorum. benim önemli bir takım dosyam vardı. eh formattan önce bu kaynak kodlarını yedeklemeyi unuttum. c: ve d: biçiminde diski birleştirmek suretiyle formatladım. kendileri de doğal olarak pert oldu. birleşmiş diskten dosya kurtarabilir miyiz ? ayrıca source kodları olduğu için belki kurtarması kolay falandır diye düşündüm. sağlam bir program önerisi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Power_Data_Recovery_Pro_ dene ama birleştirip format attım diyorsun ne akdar yardımcı olur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 allah allah bütün recovery programları softwareyi aynı diske yüklemeyin diyo tek disk var lan zaten C: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 external bısı tak ona yukle flash dısk tak onu yerel dısk olarak goster ole yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar