Obscura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Blessed siyah sandaletlerimi satmak istiyorum ne kdar eder ortalama bi blessed bide blessiz var ıkısınıde satak iastiyorum burdan alan varsa ıcq=146934323 Fiyat hakkında pek bilgim yok ama epeybi zman geçtiine göre bunlar baya bi rare oldu blesslileri 600k dan blessizleride 100 civarı satmayı düşünüyorum ama yinede tekliflerinizi beklıyorum[hline]Obscura Matthew The Warrlock.. [Center-Guards] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 hoca benim bildiim blessizler 50k filan dan gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 saol mandrake ne bılıım ben beleşe aldım blessızı ama blessed a da az para vermıştım adamın çok paraya ihtiyacı vardı 300k dan satıo ındırttım ındırttım 175 den aldım :) oyuzden biraz kar etmek istiyorum ozaman blessizin fiyatını belirledim türklere 40k gavurlara 50k :)[hline]Obscura Matthew Tamer Bard Mage of Atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 ehehe blessed leri de tradespotta 500 e filan okutuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 500k ya gidermı giderse baya kar edicem ben be[hline]Obscura Matthew Tamer Bard Mage of Atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 5kya bırakırsan alırım :P[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) -------------------------------------------- Znulgug[bleeding hollow clan] ben en çok insan gözü çorbası sevmek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 lol çok istiosan blessizller veriyim bedava[hline]Obscura Matthew Tamer Bard Mage of Atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 ya 500k ya satarsında beklemen gerekebilir hemen de satabilirsin baya sonrada satabilirsin yüksek fiyatlı aletleri satarken çok bekliyebiliyosun Bi keresinde Silver Hally of Vanq almıştım birinden 150k ya çok daha fazlasına satarım diye 1.5 ay filan satamadım,sonra 600k ya sattım birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 olsun para durumum pek sıkışık dııl bankamda bolca reg var her regden 1 er k fln zaten tamer bard mage ım ölüp kalktıktan sora ıhtıyacım olan pek bişide yok bi süre giyerım karızmamda olur şuan oyunda olan varsa ve savage paıntı olan varsa biraz tenımın rengını açmak ıstıyorum bole çok ezık[hline]Obscura Matthew Tamer Bard Mage of Atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 son bı sorum olucak mesela power scrollarda skıll e sayı yazıo meela demın tamıng power scrollunu gördüm 110 yazıo o 11.0 gaınmı demek[hline]Obscura Matthew Tamer Bard Mage of Atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 benim scribe charda var kin paint istiyosan blessli sandalla değişelim lol :P[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) -------------------------------------------- Znulgug[bleeding hollow clan] ben en çok insan gözü çorbası sevmek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 lol[hline]Obscura Matthew Tamer Bard Mage of Atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Satılan mallar için pazar alanını kullanın lütfen. Bu arada obscura istersen sandalları açık arttırmada satabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2002 Power scroll olayı limiti arttırıyor Mesela +10 provocation scroll kullanırsan provocation skillini 110 a akdar çıkaraibliyorsun Ama yine kendin kasıp çıkarıyorsun Sadece üst sınır 100 değilde 110 oluyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 1 mılyonmu aboo bişiler oluyo bana gözüm fln kararıo :P[hline]Obscura Matthew Tamer Bard Mage of Atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 İlerde daha çok değerlenmesi lazım aslında Artık black sandal çıkmıyor npclerden bildiğim kadarıyla[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 şansıma alıcaam adamın aşırı paraya ihtiyacı vardı da 300 k ya satıodu ben yok almam çok bılmemne dıe dıe 175 yaptım adam sora koşarak kaçtı gitti[hline]Obscura Matthew Tamer Bard Mage of Atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2002 ii de black sandal npclerden çıkmayalı baya bi fazla oluyo benim bildiim 1 senedir filan çıkmıyo diyo hatırlıyorum ben belki daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 zaten o yuzden rare artık yok hemde blessslileri çok az var[hline]Obscura Matthew Tamer Bard Mage of Atl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 iyi de kimse almiyo lol bazi ebay trammieleri haric milletin akli basina geldi ivir zivira para vermiyo artik kimse o yuzden 600k ya zor gidiyo, genelde 500k ya falan birakiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 850k ya sattım[hline]0bs ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar