SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Bu alet limangoda indirime girmişte 160 lira olmuş acaba wacom bamboo A6 ile kıyaslandığında hangisi üstün basar ? Hangisini alayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bamboo'lar da a5 değil mi ya bamboo pen and touch 180lira ama istanbulda sadece 2 şubede varmış bi de netten satmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bamboolar a6 diye biliyorum a5ler ateş pahası çünkü :) Adam gibi videolar falan da bulamadım. Bamboo da olmayan eğikliği algılama şeysi bu uc-logicte var. Bilemedim alsam mı almasam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 eved bende yutuptayım şimdi de bi tane güzel video bulamadım dandik bi marka mı acaba bu, gerçi nette fln hep satılıyor ama... ya ben sadece yazı yazmak için kullancam, kağıda yaz scan et yerine direk şunlardan almayı düşünüyorum ne zmandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar