arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Az önce mtv de Minerva'nın klibini izledim. Tracklist: Hexagram Needles & Pins Minerva Good Morning Beautiful Deathblow When Girls Telephone Boys Battleaxe Lucky You Bloody Cape Anniversary Of An Uninteresting Event Moana [hline]Let the bodies hit the floor! 1...2...3...4...Nothing wrong with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 minerva nın klibini direk indirmeye başladım birazını dinledim tek kelimeyle harikaydı[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Minerva tek kelimeyle harika dinledikçe dinleyesim geliyor. Nette ayrıca matrix soundtracki olduğundan lucky you isimli parcada var o da guzel bi parca ama elektro efekt gibi kalıyo hatta efekt mi değil mi cozemedim :) ama tabiki bateri bass turntable a chino nun vokalini katınca harika bi parca oluyor :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ayrıca deftones un sade coverı olan "no ordinary love" isimli parcalarını indirdim o da harika[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 lol be dünyaya duyurdum kendim çekip dinlemedim daha :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Albüm nete çıktı dün sanırsam, en azından korsanlarda çıktı dayanamıyorum gidip alıcam çıkınca orj da alıcam.[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Kazaa'dan indirme hatasını yapmayın. Düzgün yok. 6 tane fln minerva çektim kiminde ses yok kiminde adam gibi başlıyo sora psssszzzz gibi sesler geliyo. Sadece minerva'da değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bilemicem minervanın mp3 u radiyodan alıntı bi basında radyodan gelen sesler var felan benim indirdiğim klibindede hiç birşey yok sendeki şanssızlıkmış :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ben kazaa dan çektim bi sorun olmadı[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Klibi iyi bendede. urbanchaos'dan çekmiştim. Ama mp3 ler kötüydü. Bida çekim bende bakalım. [Bu mesaj hella tarafından 19 May 2003 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 benim çektiim minerva mp3'ü de radyodan çekme çıktı. dj yavşaklığın sınırlarını zorluyo sinir etti :) yeni albümü dinleyen varsa yorumlarını yazsa..?[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 dinledim çük güzel de white pony deki depresyon havası kadar yok ama yinede çok güzel bi albüm alınmalı derim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 whitepony bunu ezer bence tabii ben sadece 1 kere dinledim ilk dinleyişte hiçbişeyi sevmem bazı istisnalar dışında[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 white pony ap ayrı bi albüm ama yani diğer bütün albümlerini eziyor white pony yi dusunmezsen adrenaline ve around the fur le aynı düzeyde gibi ama daha çok hoşuma gitti benim hexagram minerva felan çok sevdiğim parçalar var bir sürü albümde :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben sadece opeth dinliom öyle attı kürktü adrenalindi bozar beni bi ara vaktim olursa deftones u oturup dinlicem o zaman yazarım yorumumu[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar