gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 win 2000 kullanıyorum icq yu yükledikten 2 gün sonra pc çöküyo nedendir acaba?? başına gelen varmı hiç??? *!BİRİ BENİ DURDURSUN!!!YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK!!!*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 icq nun hangi versiyonunu kullanıyorsun ?[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 önce 2000b yi yükledim çöktü.. sonra litlle yi yükledim yine çöktü.. sürekli formatlıyorum ya:-( :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 pc coktu heee allah allah yani bu kadar onemlimi bu pro salla ya bir pro icin bu kadar iskence cekilirmi[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Miranda Trillan falan dene sorunsuxz çalışır onlar[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar