TiReSiAs Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Başlıkta da belirtildiği gibi... Ark.lar bana acele filmlerini satan bi yer lazım. Metro, Carrefour, Tepe, Orta Dünya Hepsine Baktım... Yazıcıoğlunda (daha doğrusu bi yan kapısı kadıköy pasajında) şansımın olmadığını düşünüyorum... İlgilelere Teşekkürler şimdiden, forum kirliliği olmasın diye yorum yapıp tek tek teşekkür etmeyeceğim dolayısıyla direk mekan ismi veya düşündüğünüz bi yer varsa alalım:) tenxelat[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 uplıyorum... gece 8-9 arası bi daa uplıcam.[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 rexx in sokagında ana diilde o yan sokakta ilerleyince solda bi dvdci var orda bulabilirsin belki bi bak oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar