Disappear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 balmumcuda normal yagiyo 1,5 saat once istinyedede oyle cok yoktu ama dun gece feci firtina vardi $a$irdim bu kadar az yagmasina aksam azmaz yagmur insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Çarşamba gecesi 0'ın altına düşecek diyorlar. Ne kadar doğru bilemiyoruz.[signature][hline]Not all vampires suck blood. Not all of them die for love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 aha istanbulun 3 günlük hava durumu tahmini[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 12 Ekim 2004 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: BlaCk_DmC, 12 Ekim 2004 01:57 tarihinde demiş ki: said: RaVena, 12 Ekim 2004 01:15 tarihinde demiş ki: Izmir/Karşıyaka - Tam balkona Cıkıp Dışarı bakılcak Bir Hava war .. (Sessiz,Durgun nede Soğuk) .. Baktım.. İlginctir Agustos bocegi sesi duydum ehueh... Bu arada IZMIRDEDE YAGMUR YAGSINNN ama haywan gibi degil ufak ufak guzel guzel agir agir... Evet böle Pat pat pat yağsın Cama Vursun Yağmur taneleri Çok Güzel Oluyor Soğuk oldumuda hava bide böle çay alıp yanına o sesi dinleyince okadar güzel oluyorki ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Antalya süper. deniz e devam güne$lenmeye devam ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ah ah bende bugün dışarıda beşiktaşta yakalandım yağmura kitap fuarına dalmışım ıslak bir halde[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Valla yağmurun en pis gününde gayet keyifli bir şekilde kulaklıklar kulakta, balıkçı şapkası kafada, iç leventten levent çarşıya yürüdüm, orda biriyle buluştum. Millet koşuşturuyor. Ben gayet sakin yürüyorum böyle, hatta keyifin doruk noktasındayım. Sinemaya girdik, gişelerden bilet alırken şapkamın suyunu sıkınca gişedeki kadın "Dışarısı kötü galiba?" dedi hehe.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar