küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: küheylan said: sendeki gözler ben de olcak var ya ohooo nerde gördün gözlerini yakışıklıyım demiş adam yalan mı söylicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 adamın kızla ortak hiçbir şeyi yok abi sazan gibi atlamaktan başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 abi çığlık fln olmaz tabiki en ekstrem durumdan bahsediyorum yani en fazla konusmak istemiyorum der sende ok bye der gidersin kafan rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 araban varsa okul çıkışı stalkla kızı yürüyosa duraga falan gidiyosa merhaba nereye gıdıyosunuz isterseniz bırakayım de.ordan da açılabilir muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 vallahi şu an zaten finaller bitti memleketlere dağıldı herkes. 3 hafta sonra falan dönülür tekrar okula. o zaman bakacağız duruma artık. 14 şubata yalnız girmek de istemiyorum hani. ama şu an düşündüğüm kadarıyla, en son ayrıldığım kıza tekrar mesajıp gel tekrar deneyelim demedikten sonra 14 şubatta forever alone takılacağım gibi. bir de karşı komşum var. 2. alternatif olarak kafamda duruyor. hem onda tanışıklık derdi de olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Lorrotar said: araban varsa okul çıkışı stalkla kızı yürüyosa duraga falan gidiyosa merhaba nereye gıdıyosunuz isterseniz bırakayım de.ordan da açılabilir muhabbet.geçen ay sattım arabamı. bu yaz sonu yenisini alacaktı babam, satacaktık zaten. okula gittiğimde babam aradı, iyi alıcı buldum dedi, ben de araba mal mal yatacağına sat madem dedim. sattı o da. içim acıyor şu an. ilk gözağrımdı ve şu an evime geldim. o yok. acı çekiyorum resmen. yollarda bora görünce gözüm doluyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kız nereli sen nerelisin peki?memletekin aynı olma olasılığı ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bende bora araba olucak ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Lorrotar said: kız nereli sen nerelisin peki?memletekin aynı olma olasılığı ne kadar?adını bilmiyorum, nereli nerden bileyim. :D antalyalıyım ben. planlarım tutarsa gelecek sene okula 2010 jetta ile gidebilirim. veya seat leon. zaten bir leon alsam, okulun önüne parket, aç kapıyı zaten kendiliğinden dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 SNA1L said: bende bora araba olucak ne güzel olur eleanor'u aldatma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 oha antalyalı mısın lan? Neresinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 finike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 oo portakal bahçelerinin ağalarındansındır sen şimdi d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ben adını bilmediğim çoğu kişinin nereli oldugunu biliyorum =p kızı stalklasaydın yeterince öğrenirdin muhtemelen hata yapmışsın.olur da kız da antalyalı çıkarsa mesela sokakta görsen tamamen tesadüfmüş gibi davranabilirdin.aa sen bizim okulda tekstil okuyodun dimi deyip bi girerdin ordan muhabbete evlenip çıkardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 aynen ya, sen de mi oralardansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: SNA1L said: bende bora araba olucak ne güzel olur eleanor'u aldatma!!! o beni aldatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ahahahhaa taktın evlenmeye yaa helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 SNA1L said: jaffa said: SNA1L said: bende bora araba olucak ne güzel olur eleanor'u aldatma!!! o beni aldatır benimleB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yakarım ikinizide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Lorrotar said: ben adını bilmediğim çoğu kişinin nereli oldugunu biliyorum =p kızı stalklasaydın yeterince öğrenirdin muhtemelen hata yapmışsın.olur da kız da antalyalı çıkarsa mesela sokakta görsen tamamen tesadüfmüş gibi davranabilirdin.aa sen bizim okulda tekstil okuyodun dimi deyip bi girerdin ordan muhabbete evlenip çıkardın.çok uç bir durum bu ya. :D o kadar derin hayallere dalmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ben de üçünüzü yakarım.ahtapot ben antalya merkez ama küheylan en derin köylerinden falan.tam köylüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 serikli varmı aranızda hiç sevmem serikli adamı dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 belli zaten nick ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tarkandakiahtapot said: Lorrotar said: ben adını bilmediğim çoğu kişinin nereli oldugunu biliyorum =p kızı stalklasaydın yeterince öğrenirdin muhtemelen hata yapmışsın.olur da kız da antalyalı çıkarsa mesela sokakta görsen tamamen tesadüfmüş gibi davranabilirdin.aa sen bizim okulda tekstil okuyodun dimi deyip bi girerdin ordan muhabbete evlenip çıkardın.çok uç bir durum bu ya. :D o kadar derin hayallere dalmaya gerek yok benim görevim her olasılığı düşünmek.yapıcakların sana kalmış ben bilmem.seneye çok geç olabilir.kızın sevgilisi olabilir.sen artık hoşlanmıyo olabilirsin.her şey olabilir.dedigim gibi kızdan ne kadar hoslandıgına karar ver sonra git konus madem araba vs de yok yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 artık topici ilk açtığım zamanki kadar fazla hoşlanmıyorum. zaman aşımına uğradı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar