Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı okul, farklı bölüm... nasıl ayar atılabilir?

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

vallahi şu an zaten finaller bitti memleketlere dağıldı herkes. 3 hafta sonra falan dönülür tekrar okula. o zaman bakacağız duruma artık.

14 şubata yalnız girmek de istemiyorum hani. ama şu an düşündüğüm kadarıyla, en son ayrıldığım kıza tekrar mesajıp gel tekrar deneyelim demedikten sonra 14 şubatta forever alone takılacağım gibi.

bir de karşı komşum var. 2. alternatif olarak kafamda duruyor. hem onda tanışıklık derdi de olmaz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

araban varsa okul çıkışı stalkla kızı yürüyosa duraga falan gidiyosa merhaba nereye gıdıyosunuz isterseniz bırakayım de.ordan da açılabilir muhabbet.
geçen ay sattım arabamı.

bu yaz sonu yenisini alacaktı babam, satacaktık zaten. okula gittiğimde babam aradı, iyi alıcı buldum dedi, ben de araba mal mal yatacağına sat madem dedim. sattı o da. içim acıyor şu an. ilk gözağrımdı ve şu an evime geldim. o yok. acı çekiyorum resmen. yollarda bora görünce gözüm doluyor neredeyse.

Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

kız nereli sen nerelisin peki?memletekin aynı olma olasılığı ne kadar?
adını bilmiyorum, nereli nerden bileyim. :D

antalyalıyım ben.

planlarım tutarsa gelecek sene okula 2010 jetta ile gidebilirim. veya seat leon.

zaten bir leon alsam, okulun önüne parket, aç kapıyı zaten kendiliğinden dolar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben adını bilmediğim çoğu kişinin nereli oldugunu biliyorum =p

kızı stalklasaydın yeterince öğrenirdin muhtemelen hata yapmışsın.olur da kız da antalyalı çıkarsa mesela sokakta görsen tamamen tesadüfmüş gibi davranabilirdin.aa sen bizim okulda tekstil okuyodun dimi deyip bi girerdin ordan muhabbete evlenip çıkardın.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

kızı stalklasaydın yeterince öğrenirdin muhtemelen hata yapmışsın.olur da kız da antalyalı çıkarsa mesela sokakta görsen tamamen tesadüfmüş gibi davranabilirdin.aa sen bizim okulda tekstil okuyodun dimi deyip bi girerdin ordan muhabbete evlenip çıkardın.
çok uç bir durum bu ya. :D o kadar derin hayallere dalmaya gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

tarkandakiahtapot said:

Lorrotar said:

çok uç bir durum bu ya. :D o kadar derin hayallere dalmaya gerek yok

benim görevim her olasılığı düşünmek.yapıcakların sana kalmış ben bilmem.seneye çok geç olabilir.kızın sevgilisi olabilir.sen artık hoşlanmıyo olabilirsin.her şey olabilir.dedigim gibi kızdan ne kadar hoslandıgına karar ver sonra git konus madem araba vs de yok yakın zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...