tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 o öneriyi kafadan komple sileli çok oldu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 tarkandakiahtapot said: kız var bir tane. çok güzel. çok fena. anlatılmaz yani, öyle böyle değil. ss or never happened Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 tarkandakiahtapot said: hatta ilk sevişmemizde aklıma gelen şey "ulan herkes istedi, ben aldım" falan diye böbürleniyordum. off liseli ergenlerin yaladan sevişgenlik hikayeleri yokmu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 TLDR; giriş tarkandakiahtapot said: kız var bir tane. çok güzel. çok fena. anlatılmaz yani, öyle böyle değil. tarkandakiahtapot said: bugün kırmızı bir gömlek giyiyordu zaten. çok fena yakışmış kahpeye. gelişme tarkandakiahtapot said: ama ben yürürken hızlıca arkalarından, onlara çarpraz bir şekidle gidiyor olduğum için arkadaşıyla birlikte dönüp baktılar. tarkandakiahtapot said: ben bu kızı ayarlayacağım arkadaşlar. göreceksiniz. tarkandakiahtapot said: ancak kızın o herifle sevgili olma ihtimali yok. kızın puanı 9/10. herif 3/10. kızma tarkandakiahtapot said: hatta ilk sevişmemizde aklıma gelen şey "ulan herkes istedi, ben aldım" falan diye böbürleniyordum. tarkandakiahtapot said: stalker durumlarını biraz daha ileri düzeye taşıyacağım. travma tarkandakiahtapot said: neyse, 20-30 saniye geçti. kız geliyor. yanında da bir sap var. tarkandakiahtapot said: acıları sek içeceğim bu gece tarkandakiahtapot said: karşı komşularım var, 2 tane taş hatun. ama abileri var, o sakat. ve gelecek ay evden çıkıyorlarmış. tarkandakiahtapot said: yok, ayar atmayı geçtim herhangi bir atraksiyon dahi yok. koca bir nothing... tarkandakiahtapot said: iki herifle oturuyordu, ben de o sırada arkadaşlar ile kahvaltı yapıyordum. kızın arkasını görüyordum oturduğum noktadan, şeffaf sütyen askısı dikkatimi çekti arkadan sadece kedi-ciğer ilişkisi tarkandakiahtapot said: yolda karşılaştım mesela, normalde çakal gibi gözlerinin içine içine bakmam gerekirdi ama 20 metre ilerde geldiğini görüp bir kez bile kafamı kaldırmadan yürüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 küheylan said: terzi mi olcan büyüyünce de. ona pislikmiş gibi davran. ahhhhhhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bombilo. işsiz güçsüz olduğunu bu kadar belli etmeseydin be kardeşim kimse bu çabanı takdir etmeyince ne hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 yok takdir beklemedim, maksat eğlenmek bayada eğlendim. şöyle bir okursan sen bile eğlenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 şahsen ben eğlendim, arkadaş güzel derlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 evet eğlenceli bir derleme olmuş. emeğe saygı artı rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bombilo said: TLDR; giriş tarkandakiahtapot said: kız var bir tane. çok güzel. çok fena. anlatılmaz yani, öyle böyle değil. tarkandakiahtapot said: bugün kırmızı bir gömlek giyiyordu zaten. çok fena yakışmış kahpeye. gelişme tarkandakiahtapot said: ama ben yürürken hızlıca arkalarından, onlara çarpraz bir şekidle gidiyor olduğum için arkadaşıyla birlikte dönüp baktılar. tarkandakiahtapot said: ben bu kızı ayarlayacağım arkadaşlar. göreceksiniz. tarkandakiahtapot said: ancak kızın o herifle sevgili olma ihtimali yok. kızın puanı 9/10. herif 3/10. kızma tarkandakiahtapot said: hatta ilk sevişmemizde aklıma gelen şey "ulan herkes istedi, ben aldım" falan diye böbürleniyordum. tarkandakiahtapot said: stalker durumlarını biraz daha ileri düzeye taşıyacağım. travma tarkandakiahtapot said: neyse, 20-30 saniye geçti. kız geliyor. yanında da bir sap var. tarkandakiahtapot said: acıları sek içeceğim bu gece tarkandakiahtapot said: karşı komşularım var, 2 tane taş hatun. ama abileri var, o sakat. ve gelecek ay evden çıkıyorlarmış. tarkandakiahtapot said: yok, ayar atmayı geçtim herhangi bir atraksiyon dahi yok. koca bir nothing... tarkandakiahtapot said: iki herifle oturuyordu, ben de o sırada arkadaşlar ile kahvaltı yapıyordum. kızın arkasını görüyordum oturduğum noktadan, şeffaf sütyen askısı dikkatimi çekti arkadan sadece kedi-ciğer ilişkisi tarkandakiahtapot said: yolda karşılaştım mesela, normalde çakal gibi gözlerinin içine içine bakmam gerekirdi ama 20 metre ilerde geldiğini görüp bir kez bile kafamı kaldırmadan yürüdüm. ahahah duşa soktun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 küheylan said: terzi mi olcan büyüyünce de. ona pislikmiş gibi davran. şu %100 işe yarar. Biraz aşşalayın lan.Kız nedemek ya gidip 2012 merso almıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 aynı sorun bendede var, gittim ismini falan ögrendim. Ama daha konusamadım adam gibi. Ne malım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ismini nası öğrendin. sinsice izleyip, etrafta onunla konuşan insanların ona hitap ettikleri ismi mi kovaladın yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Abi çok kolay biliyor musun? Önce gidiceksin, kız yalnız olursa daha iyi, merhaba diceksin. Ben ahtapot, eğer insansa; tabi senin de biraz yakışıklı olman lazım, o da ben Ceyda diyecek sana. ve sen de ismini öğrenmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 küheylan said: Önce gidiceksin, kız yalnız olursa daha iyi, merhaba diceksin. Ben ahtapot, eğer insansa; tabi senin de biraz yakışıklı olman lazım, o da ben Ceyda diyecek sana. ve sen de ismini öğrenmiş olacaksın.kız arkadaşlara atıyorum şunu. hiç böyle bir şeyle karşılaştın mı diyorum, yok diyorlar. etrafında gördün mü diyorum, ona da yok diyorlar. sen yaptın mı hiç böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 İsmini başkasından öğrenip Facebook'dan mı ekliceksin abi? Bu arada ben çirkin bir adamım ben de işe yaramaz o taktikler. Ondan dedim sen yakışıklıysan git sor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 face te ekleyip yoksayılmak için isim öğrenmek olmaz. benim elim yüzüm düzgün de işte özgüven düşük. o senin söylediğini yapacak özgüven yok bende. sırf bu yüzden zaten biriyle çıkmam için kızın gelip bana yazması gerekiyor. o da işte 3-4 ayda bir oluyor. yılda ortalam 2 hatun ile sevgili olup, ortalama 3-4 ay öyle kalıyoruz. son 4 yılın istatistiği bu. bu kez ise hatun o kadar sağlam ki benim bir şeyler yapmam gerekiyor. normalde aramam, biri gelirse düşünürüm, olursa olur. ama bu kez hatunu yazmaya değer buluyorum ve 3 haftadır mal mal kafa patlatıyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sendeki gözler ben de olcak var ya ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 oha kac hafta gecti halamı yok bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 küheylan said: sendeki gözler ben de olcak var ya ohooo nerde gördün gözlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hala tık yok. kantinde oturuyorum 3-4 gün önce. tost söyledim, bir de pepsi aldım. oturuyorum, tostumu bekliyorum. baktım kız kantinde bir şeyler alıyor. her fırsatı değerlendirmek lazım diye düşünerekten acaba bir etkileşim olur mu diye gittim ben de yanına doğru. pepsi mi değiştireceğimi söyledim, yedi gün istedim. derken kız gitti. :D herhangi bir şey olmadı. COOL STORY, RIGHT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bu tip konularda özgüven anlık bişey birader bende o özgüven yok deme.kızdan ne kadar hoşlandığına karar ver,gidip çat diye konuşsam tanışmaya çalışsam değer mi diye sor kendine.cevabına göre özgüvenin olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 abi tek basına oturdugunda gidip masasına oturup nbr demek bukadar zor olmamalı yapabilecegi en abartı hareket çıglık atmak fln olur o bile bi anı olur senin için dedigimi yap git nbr de bukadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ne çığlık atması abi yuh tecavüz mü edecek adam.bana yapılmasını geçtim benim önümde öyle bi olay olsa ağzına sıçarım lan o kızın orda neye çığlık atıyosun gerizekalı diye.vericeği en ters tepki yemek yiyorum defolup gidermisiniz masamdan olur.dedigim gibi kızdan hoşlanma katsayına bi karar ver sonra git güzelce kantinde falan oturuyoken merhaba oturabilirmiyim falan oturun konusun sonra.tipsiz bi adam değilsen önyargılı olmaz zaten olur der.he kıza çirkin gelirsen onu bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sazan gibi atlamakla olmaz bence farklı bişey bulman daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar