Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı okul, farklı bölüm... nasıl ayar atılabilir?

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

TLDR;
giriş
tarkandakiahtapot said:
kız var bir tane. çok güzel. çok fena. anlatılmaz yani, öyle böyle değil.

tarkandakiahtapot said:
bugün kırmızı bir gömlek giyiyordu zaten. çok fena yakışmış kahpeye.

gelişme
tarkandakiahtapot said:
ama ben yürürken hızlıca arkalarından, onlara çarpraz bir şekidle gidiyor olduğum için arkadaşıyla birlikte dönüp baktılar.

tarkandakiahtapot said:
ben bu kızı ayarlayacağım arkadaşlar. göreceksiniz.

tarkandakiahtapot said:
ancak kızın o herifle sevgili olma ihtimali yok. kızın puanı 9/10. herif 3/10.

kızma
tarkandakiahtapot said:
hatta ilk sevişmemizde aklıma gelen şey "ulan herkes istedi, ben aldım" falan diye böbürleniyordum.

tarkandakiahtapot said:
stalker durumlarını biraz daha ileri düzeye taşıyacağım.

travma
tarkandakiahtapot said:
neyse, 20-30 saniye geçti. kız geliyor. yanında da bir sap var.

tarkandakiahtapot said:
acıları sek içeceğim bu gece

tarkandakiahtapot said:
karşı komşularım var, 2 tane taş hatun. ama abileri var, o sakat. ve gelecek ay evden çıkıyorlarmış.

tarkandakiahtapot said:
yok, ayar atmayı geçtim herhangi bir atraksiyon dahi yok. koca bir nothing...

tarkandakiahtapot said:
iki herifle oturuyordu, ben de o sırada arkadaşlar ile kahvaltı yapıyordum. kızın arkasını görüyordum oturduğum noktadan, şeffaf sütyen askısı dikkatimi çekti arkadan sadece

kedi-ciğer ilişkisi
tarkandakiahtapot said:
yolda karşılaştım mesela, normalde çakal gibi gözlerinin içine içine bakmam gerekirdi ama 20 metre ilerde geldiğini görüp bir kez bile kafamı kaldırmadan yürüdüm.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

TLDR;
giriş

tarkandakiahtapot said:
kız var bir tane. çok güzel. çok fena. anlatılmaz yani, öyle böyle değil.

tarkandakiahtapot said:
bugün kırmızı bir gömlek giyiyordu zaten. çok fena yakışmış kahpeye.

gelişme
tarkandakiahtapot said:
ama ben yürürken hızlıca arkalarından, onlara çarpraz bir şekidle gidiyor olduğum için arkadaşıyla birlikte dönüp baktılar.

tarkandakiahtapot said:
ben bu kızı ayarlayacağım arkadaşlar. göreceksiniz.

tarkandakiahtapot said:
ancak kızın o herifle sevgili olma ihtimali yok. kızın puanı 9/10. herif 3/10.

kızma
tarkandakiahtapot said:
hatta ilk sevişmemizde aklıma gelen şey "ulan herkes istedi, ben aldım" falan diye böbürleniyordum.

tarkandakiahtapot said:
stalker durumlarını biraz daha ileri düzeye taşıyacağım.

travma
tarkandakiahtapot said:
neyse, 20-30 saniye geçti. kız geliyor. yanında da bir sap var.

tarkandakiahtapot said:
acıları sek içeceğim bu gece

tarkandakiahtapot said:
karşı komşularım var, 2 tane taş hatun. ama abileri var, o sakat. ve gelecek ay evden çıkıyorlarmış.

tarkandakiahtapot said:
yok, ayar atmayı geçtim herhangi bir atraksiyon dahi yok. koca bir nothing...

tarkandakiahtapot said:
iki herifle oturuyordu, ben de o sırada arkadaşlar ile kahvaltı yapıyordum. kızın arkasını görüyordum oturduğum noktadan, şeffaf sütyen askısı dikkatimi çekti arkadan sadece

kedi-ciğer ilişkisi
tarkandakiahtapot said:
yolda karşılaştım mesela, normalde çakal gibi gözlerinin içine içine bakmam gerekirdi ama 20 metre ilerde geldiğini görüp bir kez bile kafamı kaldırmadan yürüdüm.

ahahah duşa soktun kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Önce gidiceksin, kız yalnız olursa daha iyi, merhaba diceksin. Ben ahtapot, eğer insansa; tabi senin de biraz yakışıklı olman lazım, o da ben Ceyda diyecek sana. ve sen de ismini öğrenmiş olacaksın.
kız arkadaşlara atıyorum şunu. hiç böyle bir şeyle karşılaştın mı diyorum, yok diyorlar. etrafında gördün mü diyorum, ona da yok diyorlar.

sen yaptın mı hiç böyle bişey
Sosyal ağlarda paylaş

face te ekleyip yoksayılmak için isim öğrenmek olmaz.

benim elim yüzüm düzgün de işte özgüven düşük. o senin söylediğini yapacak özgüven yok bende. sırf bu yüzden zaten biriyle çıkmam için kızın gelip bana yazması gerekiyor. o da işte 3-4 ayda bir oluyor. yılda ortalam 2 hatun ile sevgili olup, ortalama 3-4 ay öyle kalıyoruz. son 4 yılın istatistiği bu.

bu kez ise hatun o kadar sağlam ki benim bir şeyler yapmam gerekiyor. normalde aramam, biri gelirse düşünürüm, olursa olur. ama bu kez hatunu yazmaya değer buluyorum ve 3 haftadır mal mal kafa patlatıyoruz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

hala tık yok. kantinde oturuyorum 3-4 gün önce. tost söyledim, bir de pepsi aldım. oturuyorum, tostumu bekliyorum. baktım kız kantinde bir şeyler alıyor. her fırsatı değerlendirmek lazım diye düşünerekten acaba bir etkileşim olur mu diye gittim ben de yanına doğru. pepsi mi değiştireceğimi söyledim, yedi gün istedim. derken kız gitti. :D herhangi bir şey olmadı. COOL STORY, RIGHT?
Sosyal ağlarda paylaş

ne çığlık atması abi yuh tecavüz mü edecek adam.bana yapılmasını geçtim benim önümde öyle bi olay olsa ağzına sıçarım lan o kızın orda neye çığlık atıyosun gerizekalı diye.vericeği en ters tepki yemek yiyorum defolup gidermisiniz masamdan olur.dedigim gibi kızdan hoşlanma katsayına bi karar ver sonra git güzelce kantinde falan oturuyoken merhaba oturabilirmiyim falan oturun konusun sonra.tipsiz bi adam değilsen önyargılı olmaz zaten olur der.he kıza çirkin gelirsen onu bilmem ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...