Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı okul, farklı bölüm... nasıl ayar atılabilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özgüvenini boostlayıp konuşmanı sağlayacak kadar hoşlanmıyosan konusma zaten.heveslenmeyle olcak iş değil yani.kız terslerse hayal kırıklıgına ugrar üzülürsün bide onla kalırsın yanı.dedigim gibi çok hoşlanmadığın sürece değmez.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

yarın makel sınavım olmasa aldırırdım sana madalya. en son sanırım tinu idi sırf madalya alsın diye baya bi muhabbet etmiştik.

bir sınav kadar değerim yok hih . zaten senin bana 2 post dayanman bile mucize böö desem korkup kaçıcan sdfdsf.
Mesaj tarihi:
jaffa said:

trabzon maçka saygılar.

73 post kaldı daha fazla saçmalayamıycam sanırım. belki de saçmalayabilirim.

oha ben 1 madalya için 2 yıl takıldım buralarda helal valla
Mesaj tarihi:
küheylan said:

yarın makel sınavım olmasa aldırırdım sana madalya. en son sanırım tinu idi sırf madalya alsın diye baya bi muhabbet etmiştik.

kiz sinema teklifini kabul etmedi, neden zorluyorsun anlamadim sfdsasdf
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

jaffa said:

trabzon maçka saygılar.

teorik olarak bu ikinci madalyam zaten şifresini unuttuğum ilk acc. umda var bir tane daha ^^
Mesaj tarihi:
Seele said:

küheylan said:

kiz sinema teklifini kabul etmedi, neden zorluyorsun anlamadim sfdsasdf

oha sen çok yanlış geldin lan. öyle bişi yapmadım ben.
Mesaj tarihi:
jaffa said:

SNA1L said:

jaffa said:

trabzon maçka saygılar.

teorik olarak bu ikinci madalyam zaten şifresini unuttuğum ilk acc. umda var bir tane daha ^^

iremita olanda dimi AHSDUHASDJKHSDLHFSDF
Mesaj tarihi:
neyse tarkancım senı de ugrastirdik burda 20 sayfa.gelip 5 dakkada thread çekiceğimi bilseydim daha once gelirdim.biz laga luga yapıcaz izninle artık başlıgında.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

Seele said:

sdsdf pardon o liseli escape'ti sanirim

en büyük hakareti ettin. tunca ile taylanı kışkırtıp dövdürtücem seni.

ahaha böyle birsey dediysem sendede o potansiyeli gördüm demekki. ee o zaman bi sansini dene derim :)
Mesaj tarihi:
dişçim bana bütün 20liklerin alınması lazım dedi 1 tanesini aldırdım digerlerini aldırmayı düşünmüyorum nezamana kadar dayanabilirim çenem fln kasılıyo arada o durumdayım
Mesaj tarihi:
disci kiz arkadasta cok kötü bisi olur. hep dislere dikkat etmek zorundasin. sonra sana günde 3 kere muhabbeti yapacak. siritinca dis etlerin hakkinda yorum yapacak. offf bildigin stress adama.
  • Yeni Oluştur...