küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tarkandakiahtapot said: belli zaten nick ten ohaha ayıya bak. Bahçelievlerliyim lan ben. Hepiniz imrenip bakıyorsunuz ne manzara var adamlarda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 trabzon maçka saygılar. 73 post kaldı daha fazla saçmalayamıycam sanırım. belki de saçmalayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yarın makel sınavım olmasa aldırırdım sana madalya. en son sanırım tinu idi sırf madalya alsın diye baya bi muhabbet etmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 özgüvenini boostlayıp konuşmanı sağlayacak kadar hoşlanmıyosan konusma zaten.heveslenmeyle olcak iş değil yani.kız terslerse hayal kırıklıgına ugrar üzülürsün bide onla kalırsın yanı.dedigim gibi çok hoşlanmadığın sürece değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 küheylan said: yarın makel sınavım olmasa aldırırdım sana madalya. en son sanırım tinu idi sırf madalya alsın diye baya bi muhabbet etmiştik. bir sınav kadar değerim yok hih . zaten senin bana 2 post dayanman bile mucize böö desem korkup kaçıcan sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 çocukluğuma inmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 asfaltta top koynarken dizini biçip yara yaptığın zamanlardan kalma olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: trabzon maçka saygılar. 73 post kaldı daha fazla saçmalayamıycam sanırım. belki de saçmalayabilirim. oha ben 1 madalya için 2 yıl takıldım buralarda helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 teknoloji ilerledi. topical anestezi var iğneden önce. fısfıs falan . oh mis. gel pisipisi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 küheylan said: yarın makel sınavım olmasa aldırırdım sana madalya. en son sanırım tinu idi sırf madalya alsın diye baya bi muhabbet etmiştik. kiz sinema teklifini kabul etmedi, neden zorluyorsun anlamadim sfdsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 12 yasından beri patideyim ben madalyayı nezaketen verdiler ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 SNA1L said: jaffa said: trabzon maçka saygılar. 73 post kaldı daha fazla saçmalayamıycam sanırım. belki de saçmalayabilirim. oha ben 1 madalya için 2 yıl takıldım buralarda helal valla teorik olarak bu ikinci madalyam zaten şifresini unuttuğum ilk acc. umda var bir tane daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Seele said: küheylan said: yarın makel sınavım olmasa aldırırdım sana madalya. en son sanırım tinu idi sırf madalya alsın diye baya bi muhabbet etmiştik. kiz sinema teklifini kabul etmedi, neden zorluyorsun anlamadim sfdsasdf oha sen çok yanlış geldin lan. öyle bişi yapmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sdsdf pardon o liseli escape'ti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: SNA1L said: jaffa said: trabzon maçka saygılar. 73 post kaldı daha fazla saçmalayamıycam sanırım. belki de saçmalayabilirim. oha ben 1 madalya için 2 yıl takıldım buralarda helal valla teorik olarak bu ikinci madalyam zaten şifresini unuttuğum ilk acc. umda var bir tane daha ^^ iremita olanda dimi AHSDUHASDJKHSDLHFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 esc o sinema teklifi eden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kizlar cok kötü nasil kirdin o insanin kalbini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Seele said: sdsdf pardon o liseli escape'ti sanirim en büyük hakareti ettin. tunca ile taylanı kışkırtıp dövdürtücem seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 neyse tarkancım senı de ugrastirdik burda 20 sayfa.gelip 5 dakkada thread çekiceğimi bilseydim daha once gelirdim.biz laga luga yapıcaz izninle artık başlıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 küheylan said: Seele said: sdsdf pardon o liseli escape'ti sanirim en büyük hakareti ettin. tunca ile taylanı kışkırtıp dövdürtücem seni. ahaha böyle birsey dediysem sendede o potansiyeli gördüm demekki. ee o zaman bi sansini dene derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yok küheylanın dişçi fobisi var değil sinema benimle sıçmaya gitmez asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 dişçim bana bütün 20liklerin alınması lazım dedi 1 tanesini aldırdım digerlerini aldırmayı düşünmüyorum nezamana kadar dayanabilirim çenem fln kasılıyo arada o durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 dur bi küheylan makel sınavını geçsin de..... her fırsatta dile getiriyo ya hani bi bokmuş gibi.yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 disci kiz arkadasta cok kötü bisi olur. hep dislere dikkat etmek zorundasin. sonra sana günde 3 kere muhabbeti yapacak. siritinca dis etlerin hakkinda yorum yapacak. offf bildigin stress adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 işsiz kız arkadaştan iyidir.cüzdana dikkat ediceğime dişlerime dikkat ederim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar