Hagen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 nerde bulabilirim ve kaça bulabilirim sizce?? bi toys'r us da civ3+play the world buldum şimdilik o da 70 milyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 sanırım megavizyon da görmüştüm, fiyat o civardı..[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Sadece civ3 + ptw alma. Ptw' in espirisi kalmadı. Conquest exp. olan bir set çıktı. Alacaksan onu al derim. Conquests' i zamanında avaturt' ten almıştım hala var mı bilemiyorum.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 evet en son hepsini içeren bir versiyonu çıktı, bulursan onu al. hatta bence conquest yoksa alma bile, ya hep ya hiç diyerekten hehe. bu arada yurt dışında büyük ihtimalle çok daha ucuzdur, yurt dışına giden bir tanıdığın falan varsa..[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 sağolun arkadaşlar teşekkürlerr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 www.kangurum.com.tr king games diye bir magaza var,oradan conquests'i almı$tım, bi bak oraya istersen, bulamazsan satabilirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar