HeLLaNGeL_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ya ben arabaya açık hava filtresi alıcam ama araba uno 1100 motor.Bazıları ses wermez motor küçük flan dedi.Sizce ne yapıyım? Yani filtreyi takarsam beni tatmin eder mi_?[signature][hline] (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 1100 motor uno var mı ya ilk defa duydum negüzelmiş. ama o arabaya açık hava filtresini naapacaksın 3hp güç için oda şüpheli bence değmez.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Hp vermez hava filtresi. 3 hp için 100-150 dolarlık kitler almak lazm. Bi şekilde soğuk hava gitmesini garantilemek lazm. Zor bir olay değmez. Ama ses yapar hiç yoktan iyidir yani. Genelde 1600 motor ve 2000 motor diye ayrılır ama salla arkadaşında varsa tak dene ses veriomu diye. Verirse alırsın o tip. NOT : Hava filtresi taktım beygir arttı diyenlere sakın inanmayın. Biraz kurcalayınca araba daha iyi gidio derler. Açık hava filtresi soğuk havada araba ısınana kadar basarsanız aşırı fark eder o da hp deil tork verir orta ve üst seviye devirlerde. Biraz daha iyi gelir 3500-4500 lere felan o kadar. Motor ısındıktan sonra hiçbir farkı olmaz orginalden. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 10 Ekim 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Hacam Zengin Yanma Nedir ?[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 He bide 20-25 Hp veren Manifolddan gelen kitler var onlarada bakabilirsin yakışır:) 2000 Euro civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 insanlar arabaların sesini kesmek için milyonlarca dolar harcıyor siz gürültü yapıyorsunuz hehe[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 açık hava filitresi 1100 una'ya deymez bence..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 + araba injeksiyonlu değilse( karbiratörlü ise ) sesde gelmez.[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar