Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ankara'da oturuyorum. kendim 2. el ucuza bilgisayar parçaları ile 0'dan kendi bilgisayarımı oluşturmayı düşünüyorum. bu tip parçaları nerden bulabilirim ankara'da? ne kadara mal olur vs. ayrıca zor bir işmidir, deneyen oldumu acaba kendi bilgisayarını oluşturmaya çalışan?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 düşük bir ihtimal olsada birbiriyle çakışabilen parçalar oluyor buna dikkat etmeye çalış ve de toplıyacağın parçaların arasında fazla hız ve kalite farkı olmasın[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 biraz açabilirmisiniz? çok yüksek bir sistem oluşturmayı düşünmüyorum zaten, eğer böyle bir bilgisayar yaparsamda sürekli açık tutarım galiba..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Board a dikkat etmeni tavsiye ederim. Bide dual ram kullanacaksan mhz lerinin ve cip lerinin aynı olması uyumluluk açısından önemli oluyor.Devamlı açık tutacaksan güzel bir Psu almayı da ihmal etme derim. 2. el olarak Ankara da nere var bilmiyorum ama İstanbul'da bayağı yer var.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 aslında benim gibi donanımdan biraz anlayan biri için zor olacak gibi :) sanıyorum p3 veya amd athalon almayı düşünüyorum. bunun için bi anakart alacagım. birde 512ram gibi birşey düşünüyorum. onun dışındada ekran kartı olarak hm..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bir sürü şey alacaksın :) Bence dual ram e hiç girme ikinci elden alınan ram ler sakat olabiliyor.Tek bir 512 en iyisi olacaktır senin için. İşlemci olarak Amd Athlon tavsiye ederim.P3 den çok daha iyi verim verir sana.Board olarak MSI,Epox,Abit,Gigabyte gibi markaların board'larını bulup almanı tavsiye ederim.Oem filan sakın olmasın yani board'un oem i kadar feci birşey yoktur zaten sanırım :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 anakart olarak asus ya da soltek ilk tercihlerin arasında olmalıdır ancak soltek türkiyede bulmak biraz zor olur o yüzden asus şu an için iyi olur amd alıcaksan ve bilgisayarı uzun saatler boyunca açık tutacaksan kasanın içine iyi bir soğutma sistemi yapmalısın ayrıca 1 tane 512 ram alma derim 2 tane 256 ram alırsan daha iyi performans alırsın yalnız hızlarının aynı olmasına dikkat etmelisin[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 dual ram ne gibi birşeydir? anakart ve işlemci seçimini anladım hmm.. ramleri olmassa gidip orjinal alırım teknosa'dan falandan. kasa ve fan olayı nasıl olur peki sistemde? ekran kartı ve ses kartı kalıyor birde bunların dışında..?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 agirol 2 tane 512 planlıyorum ama..?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 dual ram 2 tane ramin takılmasına deniliyor. oh oh daha güzel 2 tane 512mb ram hdd in ışığını bile görmeye hasret kalabilirsin (: ancak anakartın 2. el olucagı ıcın anakart bu kadar yuksek ramı desteklemıyebılır. ekran kartına gelince bilgisayarında ne yapacağına bağlı eğer oyn genellikte olucaksa tawsıyem radeondur ama fx serısıde ıyıdır. yalnız ekran kartını alırken ozellıkele 128mb lıkları 128 bıt olmasına dıkkat et genelde 64 bıt oluyorlar ve goruntu asla 128bıt kadar olamıyor. ses kartına gelınce hoplarlor olarak ıyı bır sey dusunuyorsan phılıps ya da creatıve tawsıye ederım ya da ses kartı olarak anakarta entegre olan anakartlar war onlardan alabılırsın ama 2. el onlardan bulman zor olabılır. kasa we fan olayıysa amd alıcaksan kasanda donanımlardan harıc kasanın ustunde en az 3 tane fln fan olmalıdır derım.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kasanın üzerinde fan nasıl olacak? elektirik sistemi nasıl olacak? ekran kartı sanıyorum çok iyi birşey gerekmiyor fx5200 bence ideal yada radeon 9200se... ses kartınıda anakartın üstünde olanlardan olsa çok güzel olur. peki anakartın üzerinde ethernet,usb,kızılötesi gibi donanımlar oldugunu nasıl anlayabiliriz? [Bu mesaj orc_lord tarafından 10 Ekim 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ekran kartı 9200se veya fx5200 yeter mx440 bile yeter yani. Board üstünde onboard ses olur ses kartı almana gerek yok.Lan destekli bir board alman gerekir ethernet kartı takmak istemiyorsan.Adamlara sorarsan bunun lan desteği var mı diye sana söylerler.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Eklemeyi unutmuşum.Usb olmayanda bir board alman çok zor.Artık hepsinde olan sabit bir olay.Kızıl ötesi hepsinde olmaz ama onun için doogle lar var usb ye takılan. Kasana dikkat et derim öyle çok ucuz birşey alma içinde en azından 2 tane fan yeri olsun ki sistem soğutması iyi olsun.CPU fanı içinde sessiz bi Coolermaster yeterli olacaktır.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hmm biraz oturmaya başladı aklımda sistem.. ne kadara mal olur bu sistem..? ayrıca bunların monte etmek vs. gibi işlemler için bir manuel vs. önerebilirmisiniz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 2. el olarak hmm böyle bir sistem herhalde 300-400$ tutacaktır. Eğer donanımla pek ilgin yoksa takmakta zorluk çekebilirsin.Aslında takması kolayda bir donanımsal problem çıkınca onu çözmen zor olur :)Ondan bir yerlerde monte ettirmeni tavsiye ederim.En sağlamı o olur.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kendim monte etmek istiyorum yoksa gider parçaları söyler hazırlattırırım, sorun değil :) 300-400$ pahalı gibi geldi hemen para biriktirmeye başlıyayım ben :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Belki fiyatı fazla veya az söylemiş olabilirim. Şu sitelere girip onlardan alacağın fiyatların parçalarına göre bir hesap yapmanı tavsiye ederim.Sana ortalama 2.el bir bilgisayar fiyatı çıkaracaklardır. www.borsapazar.com http://www.uraniumpc.com[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 up, topic...[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 aklıma bir şey daha takıldı, şimdi p3 işlemcim var update edeyim dedim eskisini buna celeron veya p3'lerden bir tane takabiliyormuyum? ayrıca 256 ram var bu eskide bir 256 daha takabiliyormuyuz?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 www.gittigidiyor.com adresli güzide siteye bakılması önerilir.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar