Viper_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 selamlar playdota dan kazandığım keyi aktif ettim . yanında 2 tane gift hediyesi ile beraber geldi. bu iki gifti satmayı dusunuyorum. bir giftin fiyatı : 45 TL pm ile irtibata geçebilirsiniz, ayrıntıları konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 1 ay once bir gift'i 14 dolara aldım. Bu kadar zaman geçti, open beta yaklaştı, üstüne oyuncu sayısının artmasından dolayı gift ve beta key'lerin değerinin düşmesinide sayarsak, tek bir gift için 45 lira komik değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yabancı forumlarda (playdota'da falan) 20-25 dolar isteniyor ortalama olarak, hatta o fiyata satmayabiliyorlar bile. O yüzden bence istenen para nerdeyse standart bir miktar ve normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 peki, siz makul buluyorsanız ne ala. Fakat biz 4 arkadaş, her birimiz farklı satıcılardan olmak üzere en fazla 15 dolar verdik gift başına. Bahsettiğim de 1 ay önce. Neyse satışta başarılar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bir an önce open betaya geçmeliler artık millete para kazandırmaktan baska birşeye yaramıyor şu uzayan süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 satıs yapılmıstır. teşekkürler. konu kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar