BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 trailerdan efektler inanılmaz gözüktü. gelse de gitsek. http://www.imdb.com/title/tt1440129/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 biz shipmistik coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 tü be. 4 sayfa geri gittim bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 tamam, bir daha olmasın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şimdi şöyle olacak sonunda biz bunları yenicez ama öyle bir şekilde bitecek ki, lan filmin 2.si de gelecek kesin diyecez. eğer film iyi gişe yaparsa 2. filmde aynı kadroyla falan devam edecek yok yetersiz gişe olursa dandik adamlarla devam filmi çekilecek imdb.com notu 5.3 olacak. izlemedim ama filme notum 6.5/10 ps:ha bu arada o kadar teknoloji yapmış uzaylılara nolursunuz yenilelim artık göz var izan var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yapımcı şirket demiş transformers için aldığımız malzemeden arta kalan var, o zaman neden denizde de çekmeyelim...ben de izlemedim ama 5.5 falan notum.çok yeni bir şey göremedim,dünyalar savaşı+transformers,biraz da kurtuluş günü(kalkan olayı falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şovbiz suyunun suyunu satmadan içi rahatlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar