Hardo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Selam arkadaslar benim surda Linage2 ye baslayali cok fazla olmadi ve haliyle sizlerin ilk basladiklari halinizdeyim yani yardima ihtiyaci olan bir player para olsun - item olsun her konuda Turk arkadaslar arasinda yardimlasma yokmu ? Kasan bir arkadas getirip bize bir set verse biz onun pesinden ayrilmaz devamli onunla takiliriz kisacasi Turk yardimlasmasi arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden Tesekkurler ... Level : 9 Dwarf Char name : Hardening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hangi serverdasin? bu en onemli ayrintiyi unutmussun yardimci olmaya calisirim ayni serverda isek veya bizim server a gel :)[signature][hline]EsKiYa,low lvl elf archer,at kain.( yardimlarinizi bekler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Valla para olayı çok zor çünkü paraya ihtiyaç hiçbir zaman bitmiyor oyunda lvl kaç olursan ol bitmiyor. Ama diğer türlü elimden gelen herşeyi yaparım yardım olarak oyun içinde. Eger ulan para vermicekseniz baska ne işe yararsınız dersen valla bilmiyom :)[signature][hline]Cellat lvl 40+ TH Bogachan lvl 38 Monk Babacan lvl 27 Artisan BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hangi server?[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Arkadaslar ben Bartzh'dayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Walla arkadasim bogachanin da dedii gibi herkesin paraya ihtiyaci war.Ama sana para disinda elimziden gelen her yardmi yapmaya haziriz.Aslinda sana para weririm yazmistim ama su an son olusan gelismeler yuzunden parami saklamam lazim ksr bakma.PM at Fity e oyunda takildiin bisi olursa ii oyunlar[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) [Bu mesaj FiTi tarafından 12 Ekim 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar