Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Evet Electronic Sports League - Soldat DM 1on1 Ladder bolumune katıldım. Ama maclar ne zaman nerde olucak bı fıkrım yok :-) Bana 3on3 için 2 tane iyi soldat oyuncusu lazım. Hadı bakalım dunyaya acılma vaktı ! ESL[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bggr benım :-)[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben çok kötü değilimdir :) zaman uyarsa katılabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hmm nası bişimiş bu mithsubushi hmm ben ve toledor gelsekmi ? TOLEDOR ALO ?! ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben mi çok gerizekalıyım bilmiyorum, bu ESL olayını anlamadım. Üye oldum ama gerisini getiremedim=) Nasıl maç yapıcam biriyle?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 servr yer zaman belirterek sanırım 1v1 atıp sora replayını yolluyorsun adamlara, mantığı bu biliyorum. ama adamı bulup server açmak .. vsv s ping olayları bakımından uluslararası alanda pek bi başarı elde edemeyeceğiz gibime geliyor.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 evet ping sorunu yuzunden baydım. cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arkansis tek geçerim gördüğüm en iyi rugger kullanan adam arkayada beni koydunmu kral oluruz bu arada toledor folloş modda arkansis :) o herifte pisko bende piskoyum ama onun kadar değil :) [signature][hline](_::_____::_) [Bu mesaj Erutan tarafından 02 Ekim 2004 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 arkadan konuşma I Ih ayıp[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 olm ben arkadan konuşmam adama bak yalanmı olm aşık değilmiydin de yalan?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar