LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Buraya koymuyorum bak Peo havyan gibi. http://forum.paticik.com/read.php?23,6053977 Aslında düşününce ben 13 senelik SC'ciyim. Yani ben sünnet oluyorum diye thread açsam "SC ile alakalı" sayılması ve fırça yememem lazım. Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 huun hemen bir celenk hazırlatmalısın. samsun beyaz akletliler derneği adına. hayırlı kazançlar dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 İyi ki buraya açtın üstat oralara bakmıyordum. Kafe açacağını biliyordum da böyle sevimli bir ortam olacağını düşünmedim. Çok güzel bir yer ama umarım o duvardaki tablolar arasında sc ile ilgili bir resim vardır :) Hayırlı olsun yakın zamanda gelmek istiyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Üstat muazzam olmuş, eline sağlık. İşallah gelmek isterim en kısa zamanda. Bol şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 imza günlerimi senin mekanda yapmayı düşünüyorum reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 barcraft tarzı bir şey yapın burada iyi olur. içki izniniz var mı bilmiyorum ama içki izni olmasada uludağ gazoz içer öyle barcraft yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 paladinpala said: barcraft tarzı bir şey yapın burada iyi olur. içki izniniz var mı bilmiyorum ama içki izni olmasada uludağ gazoz içer öyle barcraft yaparsınız. Alkol yok hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 paladinpala said: barcraft tarzı bir şey yapın burada iyi olur. içki izniniz var mı bilmiyorum ama içki izni olmasada uludağ gazoz içer öyle barcraft yaparsınız. ben de düşündüm de resimlere bakınca pek olacak bi yer olmadığına kanaat getirdim =D yemeğimizi orda yiyip ordan kadıköy/modada biyere geçip barcraft olabilir ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 özenti misiniz olm ne barcraftı? barda içilir. herşeyin yeri zamanı var. ben turizm için otele gidiyor muyum? hayır. otel fuhuş için kullanılır. öğrenin artık bunları, kaç yaşında adamsınız cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar