onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 merhaba bu buranin konusumu pazar alaninmi bilemedim ama yazayim. simdi benim serverlarima rsync kurup bana nasil kuruldugunu anlaticak kisiye 20 25 milyon para veya istedigi kadar bandwitdh yer hosting saglayabilirim. oturup tutorial okuycak zamanim yok yoksa linux bilgim iidir yani kisaca anlaticaksiniz bana nasil olucagini azicik uygulamali. Dedigim gibi tutorial okuycak zamanim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 e bir destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 buna sharky nin yanıt verebilmesi gerek kanımca...bi pm le ulaş istersen[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 11 Ekim 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 rsync vs.den anlamam ama "20-25 milyon veririm lafı olmasa kesin talipler olurdu" diyesim geldi[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mum_Chamber `a katiliyorum. Ayrica nasil rsync ? Sen rsync sunucusu mu kuracaksin ? Yoksa rsync ile biseyleri mi yukleyeceksin.. Farkli seyler.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya sizler arkadas olarak destek olmak istiyorsunuz tessekur ederim ama her emegin bir karsiligi vardir benim verdigim yapicaginiz emege gore az farkindayim. Her ne kadar pati de insanlar birbirine karsilik beklemeden yardim etsede bu bir bakima profesyonel bir is. merkezi bir serverdan diger serverlar kendilerini update edicekler sharky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar