Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptığınız şakalara dikkat edin.

kavel

Öne çıkan mesajlar

Korkutucu şakalarla ilgili bir habere rastlamadım ama bu tip eşşek (özellikle çift ş'li) vasfına giren şakalar yüzünden yaralanan bir çok haber yayınlandı şimdiye kadar. Kaldıki gündemi çok ama çok az takip ederim. Gatede dergi okumak gibi bir huyum yoktur pek. Buna rağmen benim bile haberim var. Yazsa bilirdim demen garip kaçtı doğrusu.

Ya hepsini geçtim hala canım yanıyor. Bumu masum allah aşkına! offffffffffffff ( eh artınca insan sırıtarak yazamıyor ... )[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada az önce birşey öğrendim. Benim sol tarafım ağrıyor. kolumun vücuduma birleştiği yer. Ama kalp krizlerinde genelde sağ taraftan gelirmiş ağrı. Sanırım kendimi bir an fazla kastım o anda. neyse sizde öğrenmiş oldunuz.

- Koluna ne oldu ?
- Arkadaş korkuttu
- ?

:p[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.

[Bu mesaj kavel tarafından 11 Ekim 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu tarz şakaların bana yapılmasını severim aslında...
nedeni de aşırı derecede adrenalin bağamlısı olmam (adrenalinin ne olduğunu herkes biliyordur herhalde)
tatilya'da alabora'ya 4 sene önce 25 kere binerek bo.unu çıkartmıştım, hatta bi keresinde gondolda en uç noktada oturup demir korumanın dışına çıktığım için gondolun ortasına kadar uçarak ölümden dönmüştüm, 2 araba hurda ettim bugüne kadar 10-12 tane de hurda olan arabanın içindeydim :)
yamaç paraşütü ve banji artık zevk vermiyor, en son 15 metreden denize atladığım zaman baya korkmuştum ama son günlerde hiç bişi beni korkutmuyor!!

tabi benim gibiler akıllanmazlarsa genç ölürler siz benden olmayın ama bu şekilde iğrenç şakaları bana yaparsanız ve beni korkutursanız sizlere minnettar kalırım..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
| GB Moderator | Xear |
Sosyal ağlarda paylaş

Öleni bilmem ama.... Başıma gelen.
Lisede bir arkadaş ani ses ve tepkilerden acayip korkuyordu. Benim de en büyük zevkim arkadan sinsice yaklaşıp BÖÖÖÖEEE diye üzerine zıplamaktı. Ölmedi ama, bir keresinde... Bayıldı :)
Ona göre hoş olmuyor o anki his.
Cem yılmazın dediği gibi, "Geberdik gülmekten" hoş olabilir de, bu durum ona uygun değil.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 11 Ekim 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
Ben katılmıyorum... İnsanın hayatında böyle şeyler olur yani. Arkadaştır, şaka yapar, doğaldır. Sen o arkadaşına tavır alırsın, almazsın o da doğaldır. Böyle şeyler olabilir yani gayet mantıklı. Eğer kalp sorunun varsa o zaman arkadaşın kafasını çalıştırıp sana yollamamalı. Ya da kalp sorunun varsa sen akıl etmelisin vesaire... Ben kesinlikle şakalara karşı değilim. Böyle şeyler yaşanır ve ders çıkarılır böyle şeylerden.
(Başına gelen şeyi, sesini sonuna kadar açıp cs oynarken ve 1 dakikadır teketek kalmış, rakiple birbirimizi ararken hiç beklemediğim bir anda adamın arkadan beni AWM ile dibimden vurmasıyla yaşamıştım. Hehehe)

Ya arkadastır yapar nası bı mantıktır ya? Insanın akradasının olması Bu tur seylere yapmaya nası hakkı olabılır Bukadar sacma bısey olabılırmı. Mantıklı falan degil. Sacma...

GOnderen arkadas nerden Bılebılır karsındakının sorunu olup olmadıgını. Tanıstıklarında bak ben sakacı bı ınsanım bı sorunun varmı ani shocklara karsı diye soru sorsun ozaman. Mantıga bbak ya. Bide sen akıl etmelisin demissin E OHA diyorum kusura bakma ama. Ya Nası bi insan hic boyle bi sakayla daha once karsılasmadıgında ılk seferde nasıl akıl edebilir o linkden ne cıkacagını... Laf olsun dıye konusuyosunuz... Derste cıkarılırmıs boyle seylerden o da guzel.. Ben bi matematik sorumu ogreneyım bidahaki sakada ozaman. lol...[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

kendim onceden gelen ve deprem ile iyicene ciddilesmis zayif kalbi olan biriyim

kavel kalp krizinin etkilerini hissetmis

daha ne istiyosunuz yani illa birinin olmesi mi gerekiyo anlasilmasi icin bu sorunun

bunun tartismasi cok yapildi bunlar ilk turediginde daha o zamandan pati de konulmamasi karari alinmisti[signature][hline]Silence in the studio!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...