mmcakir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 THY, sponsoru olduğu ve serbest dalış alanında dünya rekoruna sahip olan Şahika Ercümen’in yer aldığı bir reklam filmi çekmiş. Çocukluğunda yaşadığı zorlukları ve başarı hikayesini anlatan reklam Türk sporcusuna büyük destek niteliğinde önem taşıyor, ben çok beğendim http://www.youtube.com/watch?v=OD3sTWS1ZTY&autoplay=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ctrl + c, ctrl + v, ben çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 şu kızı hiç tanıtmıyorlar halbuki aşırı başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 çok tatlı kız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 cok iyimis cidden... cok begendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ben çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Güzel olmuş. Ayrıca THY'Nin senelerdir sponsor bulamayan bu su aşığına sponsor "produly" olması da, duygulandırmadı değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kızın dna sı yeniden kodlanmış aşılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar