avp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Merhaba, Kısa zamanda iyi bir ingilizce eğitimi almam gerekiyor. Konuşma ve gramerimi fazlasiyla geliştirmem gerekiyor ( Yeni iş nedeniyle) Bana nereyi tavsiye edebilirsiniz ingilizce eğitim konusunda fiyat önemli değil çok iyi bir eğitim olmasi lazim?[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 nerede oturduğunu bilsem yakın sağlam kurslardan önerebilirim bazılarını..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Gayrettepe iş , Taksim vs. yerlerde olabilir[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 The English Center Language School Osmanbey ve nişantaşının kesiştiği noktada yani gayrettepeye yakın sayılır en kötü ihtimal bir metro ile tam önüne varabilirsin, yabancı öğretmenler ile kaliteli ingilizce eğitimi veriyorlar 1984'den beri faliyet gösteren bir kurum, gece veya gündüz gidebilirsin..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 fiyat ne civarlarda ?[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Fiyatlar 285 Milyon Lira'dan başlıyor diye duymuştum ama epey kaliteli biyetmiş..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar