Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufacıcık bi hayvan arıyorum ama bulamadım.. Piyasada kalmamıs heralde..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam beyler..

cok ufak bi hayvan arıyorum ama bulamadım. yesil bisey ismine n'diyorlardı ya.. heh buldum Dinazor! bu ufacıcık tefecicik hayvandan satan varmı acaba?[signature][hline]|Deathrack|
Bo$h sokaklarda yalnız gezinen,
dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..

Mesaj tarihi:
said:
Deathrack, 24 Eylül 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
Selam beyler..

cok ufak bi hayvan arıyorum ama bulamadım. yesil bisey ismine n'diyorlardı ya.. heh buldum Dinazor! bu ufacıcık tefecicik hayvandan satan varmı acaba?

maomauhau[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
bukalemun, kertenkele, kaplumbağa olabilir.

Onlarda kesmezse komado ejderi verelim o keser hemde kıtır kıtır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Timsahta olabilir oda evcil bi hayvan..[signature][hline]|Deathrack|
dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen,
ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın..

Mesaj tarihi:
Ben dinazor istiyodum ama soyu tükenmis. Bursa'dan bi timsah istiyom..[signature][hline]|Deathrack|

• Admin
Mesaj tarihi:
bursadan iskenderus tükürükus al istersen ona çevrede denver the last dinasour derler[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
Evcil bi balık aldım, ismini DymanicK koydum hergun seviyorum bazen parmagımı ısırıyo. Cinsi Prana'ymis.[signature][hline]|Deathrack|

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...