Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Selam beyler.. cok ufak bi hayvan arıyorum ama bulamadım. yesil bisey ismine n'diyorlardı ya.. heh buldum Dinazor! bu ufacıcık tefecicik hayvandan satan varmı acaba?[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 nasıl yani? hebede..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 9) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Deathrack, 24 Eylül 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Selam beyler.. cok ufak bi hayvan arıyorum ama bulamadım. yesil bisey ismine n'diyorlardı ya.. heh buldum Dinazor! bu ufacıcık tefecicik hayvandan satan varmı acaba? maomauhau[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Oy oy oy :) Nesilleri tükeneli çok oldu ama bulunur elbet Türkiye'de dinazor diye ayı filan satarlar :)))[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bukalemun var elimizde dinazor kalmadı.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bukalemun, kertenkele, kaplumbağa olabilir. Onlarda kesmezse komado ejderi verelim o keser hemde kıtır kıtır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 goril olmasın o ?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Timsahta olabilir oda evcil bi hayvan..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hamam böceği oldukça evcil ve küçük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ben dinazor istiyodum ama soyu tükenmis. Bursa'dan bi timsah istiyom..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bursadan iskenderus tükürükus al istersen ona çevrede denver the last dinasour derler[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Evcil bi balık aldım, ismini DymanicK koydum hergun seviyorum bazen parmagımı ısırıyo. Cinsi Prana'ymis.[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 iguana kısın zor bulursun yavru olarak.sıcak ıklım hayvanı oldugundan bakımıda zor.cok ıyı ısık ve ısı alt yapısı gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bende dragon istiyom küçük olmasın da olur[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 iguana? dinazor* zsfafasfasdgfad[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar