arkelle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 chrome u biraz kurcalarken kullanıcı ekle vs. bölümüne girdim, bi kaç tane ekledim her defasında solo üst köşede bi resimle yeni bir pencere açıldı(kullanıcı isimleri mırnav, uzaylı falandı).sonra aynı ayarlar bölümünden tek tek kullanıcıları bitene kadar sildim.farkettim ki chrome u formatlamış gibi birşey yapmışım.önemli bookmarklar vardı, acaba bunları geri getirmemin bir yolu var mı? not:dünden beri hiç önyükleme dosyalarını silmedim, gerçi kullanıcı silince onlar da gitmişti.ayrıca chrome/user data/default dizinindeki bookmark.bak ve bookmark dosyalarını da not defteri ile açmam işe yaramadı.notepad++ gibi bişeyle mi açsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 asıl hesabınla sync yapmış mıydın chrome u? yaptıysan ayarların bookmarkların falan google dashboard hesabında duruyordur, ordan bilgisayarına aktarman lazım tekrar. options/personal stuff altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkelle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hayır, şimdi kullanıcı ekleme bölümüne nerden girdim onu da bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar