Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bu sanırım java yüzünden oluşan bi error öyle değil mi? Nasıl çözebilirim?[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 JAVA ile ilgili bir yanı yok gibi geldi bana.Bir JAVA çalıştırırken mi aldın bu hatayı?[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Herhangi bi site ornegin www.paticik.com gibi bi yerde dolaşırken,refreshlerken çıkıyor ne olduğunu bilsem çozum getiricem ama (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Hmm hata pek açıklayıcı olmamış :) Ama JAVA ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Ctrl+alt+del yapıp başka çalışan neler var bak bir derim.Onlarla ilgili birşeyler olabilir.Örnek oalrak bazı spy lar bu tür hatalara neden olabiliyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bendede oluo aşağıda hata die gösterio aynısı patiyle alakalı yarına bakıp hallederler heralde Edit: hatta satır:69 karakter:39 [signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) [Bu mesaj YSidiousY tarafından 11 Ekim 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Evet bende şimdi sol alta baktım.Site de hata veriyor uyarısı çıkmış.Paticik den kaynaklı bir durum yani.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 haa okey arada sırada başka sitelerdede çıkıyodu ama şimdi sadece patide cıkıyo sanırım codlarında bi sorun var gibi bişi hehe (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Problem Paticik kaynaklıymış. Düzeltildi. Gel gelelim IE kullanıcıları Tools -> Internet Options -> Advanced -> Browsing altında Disable Script Debugging 'i ticklerlerse öyle popuplar çıkmaz. Mozilla kullanıcıları zaten böyle bir problem yaşamıyor.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar