-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 saphire 9800 pro ekran kartım var ,aygıt yöneticisinden bakınca ekran bağdaştırıcılarında iki tane gözüküyo radeon 9800 pro radeon 9800 pro-secondary bu normal mi ? normalse nedir bide özelliklerde konum pci veriyolu 1 diyo[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 normal - dvi out 2ndry oluo[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 pci veriyolu nie diyo peki agp demesi gerekmezmi[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bilemiyorum ancak bende asus ati radeon 9600xt var ve hem radeon 9600 series hemde radeon 9600 series secondary diyor ve agp ye takılı kart baktım ama pci ile ilgili bişi göremedim[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bende de Radeon 9600 XT var ve bir normal bi de secondary şeklinde görüyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 çift tıklayınca özelliklerde konum: ......... karşısında ne yazıyo[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Secondary için: Location: PCI bus 1, device 0,function 1 diyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bende de öyle, tv outla ilgili bir şey sanırım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 tamam ya saolun,paranoyaklaşmışım biraz :)[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar