karpuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 WindowsSystem32ConfigSystem eksik ve ya bozukmuş başlatılamıyormuş. Windows CDsini koyup R'ye basıp hatayı düzeltmem gerekiyormuş. Dediğini yaptığımda karşıma DOS geliyor. Dos'a çocukken hakimdim de şimdi hiçbir şey yapamadım bilgisayara baktım salak gibi. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Up.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Valla ilkokulda uğraşıyordum ben de dosla =) Ama genel yargı olarak, windows salak salak hatalar vermeye bvaşlayınca format atıcan abi. Gerisi geliyo çünkü, sen onu düzeltsen bile tam performans alamazsın bence.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Eski kayıtlara dön eğer dönmek istemem dersen windows un üstüne bir daha windows kur[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Eski kayıtlara dönerim de nasıl dönülüyor ki? 2. Olarak da daha yeni format atılmıştı bilgisayara... 1 hafta olmamıştı format atalı. Durmadan format atmanın da bir yararı olduğuna inanmıyorum. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Dün gelecek, MS de iflas edecek[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Xp mi kullanıyorsun ona göre yardımcı olmaya çalışalım[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 xp cdsini koy , koyduktan sonra cdden boot ederken R ye basma repair için ... normal kuruyomuş gibi devam et kuracağın yeri eski windowsun ile ayni yer seç (yada öyle olduğundan emin ol) sonra sana o soracak buırada daha önceden kurulu bir XP var diye ... üzerine kuracakmısın yeni bi kopya yoksa tamir mi edeyim der orda tamir etti desktop iconlarin bile ayni kalir ... :)[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 eski kayıtlara dönmek için bilgisayarım ikonunun üstünde özellikleri seç oradaki menülerin birinde sistem geri yükleme vardır[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 karpuz çok afedersin ama boku yedin. cidden boku yedin. birazdan kanıtları göstericem. zamanında başıma gelmişti de kurtarma şansın yok. bekle biraz favorites ımda olucaktı gerekli adresler edit: buldum adresleri. bu adreslerde sorunun recovery console sayesinde çözülebiliceğini sölüyo ama adreslerdeki "note" bölümlerine dikkat edersen bunu yapınca eski bilgilerin kaybedilebiliceği yazıyo. ben sana söliyim o "system" adlı dosya windows 0dan yüklendiğinde bikaç kblık bi dosya. zaman geçtikçe çok küçük bi iwmeyle boyutu büyüyo we bende şu an 4mb a kadar ulaşmış. eğer sende de bikaç mb olmuşsa üzgünüm ama windows unun 0dan yüklenmiş gibi başlaması kötü olucaktır. ha tam olarak 0dan yüklenmiş gibi mi başlıyo bunu bilmiyorum çünkü bu olayı ben denemedim ama eğer format atıcaksan bi şansını dene istersen. gerekli adresler şunlar: http://support.microsoft.com/?scid=kb;en-us;Q307545 http://www.kellys-korner-xp.com/xp_sys32.htm http://freerepublic.com/focus/f-chat/1019707/posts http://www.devhood.com/messages/message_view-2.aspx?thread_id=67703 http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1053454748[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 11 Ekim 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 aslında iş işten geçti burdan sorunu çözmen biraz zor görünüyo ama sorunun bi daha nüksetmemesi için: yukarda werdiğim linklerdeki forumlarda görüceksindir bi dolu insan bu problemden çok çekmiş we hepsinin deişik tahminleri war. ama çoğu hardware olduğunu düşünüyo. ama software dan olabiliceğini düşünenler de war bana gelince. dediğim gibi ben de yaşadım bu problemi we açıkçası ben de çok çektim baya korktum. çünkü garanti kapsamından çıkan parçalardan oluşan bilgisayarım bi zamana kadar tıkır tıkır çalışırken ilk defa format atıldıktan 15 gün sonra bu problemi wermeye başlamıştı. bilgisayar baya bi süre tıkır tıkır çalıştıktan sonra hiç bir hardware deişikliği yapılmadan bi format atıldıktan sonra neden böle bi hata msjı wermeye başlayabilirdi? hatta format atıldıktan hemen sonra da deil, periyodik olarak 15 gün sonra! neyin sebep olabiliceğini düşünmeye başladım we sonunda başarılı bi tahminde bulunduğumu sanıyorum. (en azından sorun tekrar etmediğine göre tahminim doğruydu heralde) benim tahminime göre sorun windows update lerinden kaynaklanıyo. formatın hemen ardından update lere abanıyodum, ardından 15 gün sonra -ha bu arada şunu da sölemek gerekir normal tarih olarak 15 gün sonra deil, bilgisayarını açtığın 15 farklı gün, yani bi programın trial versiyonunu sınırlı sayıda açma hakkının olması gibi- pat bu "system dosyası corrupt or missing" hatasıyla karşılaşıyodum. ayrıca bu 15 gün içinde şöle bi salaklık da oluyodu, -salakça bişe ama bu olayla ilgili olduğuna eminim bu problemden çok çektiğim için- bilgisayar açılırken xp logosunun gelip altında mawi çizgili loading çubuğunun çıktığı ekran normalinden geç gözükmeye başlıyo. daha dorusu tam olarak bilgisayar açılırken "verifying dmi pool data" yazıp da bu ekrana geçerken ekran önce simsiyah oluyo, arkada windows xp logosu çok soluk bi şekilde görünüyo, bi süre bekliyo we bu süreden sonra tam olarak görünür olup logo+loading ekranı açılıyo. ewt kabul ediyorum salakça bi belirti ama bu belirtinin olduğu her sefer 15 günün ardından bu hatayla karşılaştım. yani ne tahmin ediyorum? crackli cdkey le (daha dorusu microsoft tarafından bloklanmış cdkey le) windows yükleyip windows update lerin tümünü yaptıktan sonra işletim sistemi "tak" kendi sigorta şalterini attırıyo. peki sonuç olarak naaptım? bilgisayarım format yemekten kurtulamadı tabi. ama sonra naaptım? bi daha töwbe ettim windows update lerinin hiçbirini yapmıyorum. şu anda da bilgisayarım gayet düzgün çalışıyo nazar değmesin. inşallah yardımcı olabilmişimdir. daha dorusu bu durumdan bilgisayarı kurtarman için olmasa bile en azından problemin nüksetmemesi için...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar