arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sacred daki ırkı karakter sınıfı sayma olayı beni benden aldığından, şu an ne oynasam gözümde değeri fazla oluyor hehe, takıldım kaldım o olaya.[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 oyunu uninstall etmek size aci verecek hehehe (oturup kendim custom sekilde teker teker dizinleri silmek zorunda kaldim islemciyi zorlamamak icin)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 berbat bi oyun böhü... artık ne zaman adam gibi rpg cıkacak yaw?[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 vampire:bloodlines var bildiğin en yakın tarihte çıkacak düzgün rpg. rpg ye açım cidden.eskileri de oynayamıyorum makine yüzünden.öyle de kötü bi durum..[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Birkaç gündür oyunu arıyorum satıcılarda, yeni ulaştım. aramaz olaydım bu kadar.. geldim eve, yükledim girdim iki tıkladım ve kustum.bu ne yani. utanmadan release etmişler. oyun tek kelimeyle rezalet. -grafikler igrenc.Hem igrenc, hem de deli gibi kasıyor. -bu kadar rezil bir karakter koşması görmedim hayatımda.(amiga oyunlari daha iyiydi) tek telimeyle kusmuk bir oyun. oynayabilen arkadaşları tebrik ediyorum. Oyunu gördüğünüz yerde kaçın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar