Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ''Tinerci'' isimli animasyonum...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Komik bişi bulamadım açıkcası bende gırtlaa kesili vedi bıraktık fln dıo ee yani o hava yakalanmamış.Bide topu topu 5 6 resim var sureklı tekrar edıyo biraz sıktı ama çizimler iyi biraz daha uğraşırsan tam formatı yakalarsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 güzel bence :) emek harcanmış yani.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bence animasyon yeterince aciklayici olmus. heh birak sen ne derse desin.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Sevgili patiler önce emeğe saygı, sonra eleştiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 cizim ve icerik ayrica ses kalitesi cok kotu. hic birsey net anlasilmiyor ve sunu da belirtmek isterim ki yarisinda sikilip kapattim. ya bana hitap etmiyor ya da ben gazoz kapagindan biraz daha derinlik ariyorum izledigim seylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 unknownTR bu çalışmayı beğenmemiş. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 06 Ekim 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 komik diil ayrıca mikrofonu yemişsin[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 chem senin böyle bişey söylemeye hakkın yok zira senin komiklik anlayışın burdaki 10k insan içinde hiç biriyle uyuşmuyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ya buna komik diyenin komiklik anlayışından iş olmaz zaten naapacam ben öyle komiklik anlayışını:) küfür komikmi?[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bence horace buradaki mesajları silmemeliydi ki insanlar ibret alsın, şu son 4 mesaj gelmesindi.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 o son 4 postu gormedim ama gorseydim de hala neden saçma sapan konulardan kavga cıkıyor anlamazdım.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 emek güzel,fkt bu kadar uğraşıp daha yaratıcı şeyler yapabilirsin böyle daha komik..Çok fazla açıklama olmuş ne bilim böyle kro kro adamlar çıksın şarkı söylesin fln hede hödö daha komik şeyler olur :)[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 aklıma gelmedi degil ama onları çok fazla yapıyorlar dimi ?[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 abi sen de yap yani a benbundan gordum diyip seni dovcek halimiz yok ya sen yap yine de.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 chimera genç yetenek ilerde pek çok kişiyi sollar ama zamanı var.. animasyonda senaryo ve ses kalitesi düşük fakat ilerde güzel çalışmala imza atabileceğine eminim. tinercinin sıfatını güzel çizmişsin...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar