Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik Animasyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Komik bişi bulamadım açıkcası bende gırtlaa kesili vedi bıraktık fln dıo ee yani o hava yakalanmamış.Bide topu topu 5 6 resim var sureklı tekrar edıyo biraz sıktı ama çizimler iyi biraz daha uğraşırsan tam formatı yakalarsın.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
cizim ve icerik ayrica ses kalitesi cok kotu. hic birsey net anlasilmiyor ve sunu da belirtmek isterim ki yarisinda sikilip kapattim. ya bana hitap etmiyor ya da ben gazoz kapagindan biraz daha derinlik ariyorum izledigim seylerde.
Mesaj tarihi:
chem senin böyle bişey söylemeye hakkın yok zira senin komiklik anlayışın burdaki 10k insan içinde hiç biriyle uyuşmuyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
o son 4 postu gormedim ama gorseydim de hala neden saçma sapan konulardan kavga cıkıyor anlamazdım.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
emek güzel,fkt bu kadar uğraşıp daha yaratıcı şeyler yapabilirsin böyle daha komik..Çok fazla açıklama olmuş ne bilim böyle kro kro adamlar çıksın şarkı söylesin fln hede hödö daha komik şeyler olur :)[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
abi sen de yap yani a benbundan gordum diyip seni dovcek halimiz yok ya sen yap yine de.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
  • Yeni Oluştur...