Barag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Merhaba arkadaşlar. Bir konuda yetenek vs üzerinde tartıştığınızı gördüm. Ya şimdi ben starcraft 2ye başladım. gosuların videolarını izliyorum. valla çok uzağım ya :D yani ne bileyim neye bağlı bu olay bilmiyorum pratik midir nedir. ki elbet pratiğe bağlıdır şöyle örnek vereyim diyelim diferansiyel denklem çözmeyi ele aldık. Bu iş yetenek işi olduğu kadar görme işi aynı zamanda. Ya da diyelim javada c++da bir problem çözeceksiniz. source efficiency bakımından acayip farkeden fakat aynı işi yapan çok farklı programlar kodlayabilirsiniz. Yani bu iş pratiğe de bağlı. Ama starcraftta pratik yapıyorum fakat geliştiremiyorum. tamam onlar kadar olmayı geçtim ama normal bir oyuncu seviyesine kadar bile gelemedim. Ne bileyim başlayalı 1 ay oldu ama moralimi bozuyor bakalım finallerden sonra daha fazla kasıcam ne olucak. sizin de tavsiyeleriniz varsa buyrun cevap yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Başlayalı 1 ay olduysa gosulardan çok çok uzakta olmandan daha normal bir şey yok, moral bozmak anlamsız. Oynadıkça ve oyun üzerine düşünüp oyununu geliştirdikçe o seviyelere yaklaşırsın git gide. Eğer dünya çapında bir oyuncu olmak gibi hayallerin yoksa öyle özel bir yeteneğe ihtiyacın yok. Yeteri kadar oyunu oynayan ve hatalarını düzeltmeye uğraşan herkes master olabilir en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Yahu aynı herhangi bir sporu yapmak gibi işte, örneğin futbol oynamak. Mental ve fiziksel yetenek, antreman. Kişiden kişiye değişir bunların ağırlığı, sonucunun ne olduğu vs. Kendin bileceksin bu işi becerip beceremeyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 mesela 2007 de birisi öyle bi yendiki beni bana sen ağaca çıksan bu oyunu iyi oynayamazsın dedirtti. bende oynamadım bidaha öyle başka bi becerimi farkettim menajer falan oldum.orda başarılı buldum kendimi. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 iyi bir oyuncu olmak için yetenek veya sabır lazım. ikisinden biri varsa hedeflediğin noktaya(çok uçuk değilse)ulaşırsın. ha bi de zaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 valla direk sonuc istiosan, burdakiler gibi replay izle ırklara maplere göre buildorderlari ezberle, ister istemez yeniyosun yok ben iyi bi oyuncu olmak istiyorum diyosan senin seviyendeki birisi bunu öle çat diye yapamaz ya çok vakit ayırıcaksın yada ders alıcaksın cogu pro oyuncu kendilerinden bisey olmıcanı anlayınca ders verip bari bu sekilde para kazanalım diyolar ha diyosanki yok ben parada vermem amatör yapanlar var bu işi acıyorlar streamde diolar simdi böle yaptım böle yapmamın nedeni suydu falan filan ama çok amatör ve hiç biri senin spesifik bi hatanı görmeni saglıcak cinsden deil, o yuzden ilk bastata dedim gibi daha fazla vakit ayırıp stream,replay zart zurt izleyerek kendin ogrenceksin ama bu devirde vakti çok iyi kullanman lazım o yuzden böle bi niyetin varsa kendine bi butçe ayır atıyorum 100 milyon arastır kim ne verio kaça verio burda paylas fikri bizde bakalım. saatlerce vakit ayırma hiç, çünkü zamanında biri ayırmıs ayrıyeten konu acılmısken bu forumda hiç bahsedilmedi bu olay hani ben almadım ama alan arkadasım oldu onun yanında dinliyodum bakıym ne dicek falan cidden benim göremedim okadar cok seyden bahsettiki.. bu forumun alayı noob. bence sizin bu konuyu düşünmeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Memphis said: hani ben almadım ama alan arkadasım oldu onun yanında dinliyodum bakıym ne dicek falan cidden benim göremedim okadar cok seyden bahsettiki.. memphis özel derse para vermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 "Yetenek Starcraft" diye bir projemiz var, çok yakında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar