fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 evet bugun lastiğim patladı neyse onu değiştireyem derken bi farkettim bagaj açılmıyor... otomatik kilit sistemi bozulmuş şimdi bunu yaptırıcam da bana kaça patlar hiçbir fikrim yok biri 50 milyon dedi diğeri daha fazla dedi çok uçuk geldi bana bu rakamlar eğer parça değiştirmeye gerek kalmadan halledilirse ne kadar olur bunun bana maliyati bir fikri olan yazarsa sevinirim... bu arada arabam 2000 model wolkswagen polo...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eğer immobilizer (yanlış yazmış olabilirim) beyinleri bozulduysa 50 milyonla kurtarırsan otur da ağla ama sadece bagaj bölgesinde arıza varsa fişi çıkmış olabilir, halat felan kopmuş olabilir 15 20 milyona halledersin[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 tamam sağol 20 milyona hallettim bagaj bolgesindeki parçaya su kaçmış yağmurda adam temizledi duzeldi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 geçmiş olsun..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear |
Öne çıkan mesajlar