dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 H1B statüsündeki birisi en erken ne kadar sürede green card'a başvurabiliyor? Ne gibi detaylar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi ne zor sorular soruyormuşum. sdfsdf yanıt bile gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hakkaten hiçbişey ifade etmedi sorduğun soru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=3839212 şu belki işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 dasaaa said: abi ne zor sorular soruyormuşum. sdfsdf yanıt bile gelmemiş. ben yazıcaktım da... ben de ilgileniyordum baya araştırdım ama senin dediğin gibi bir süre duymadım. yani önce x süre h1b ile çalışıp sonra green card için başvuruyorsun gibi? böyle bir sınırlama yok sanırım olsaydı denk gelirdim diye düşündüm. ama yazmadım. şirket sana sponsor olduktan ve şartlar uygun olduktan sonra hiç h1b olmadan direkt gc ile işe girmemek için bir neden göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar