zweisamkeit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bilgisayarımda oluşan bir sorun nedeni ile d ye ikinci bir vista kurmak zorunda kaldım. şimdi c ye format attım herşey güzel bilgisayar açılırken hangi vistayı açayım tarzı sorular sormuyor ama d den ikinci vistayı kaldıramıyorum. bu dosyaları silemezseniz diyor. napmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 d ye format atmam pek mümkün değil format dışında bir yöntem lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 How to take ownership of windows folders and files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 tamam bu oldu çok sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ne demek, iyi geceler. Geçmiş olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar