SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 I lar 1 olarak yaz1o $ leri ise _ olarak yaz1o , nas1 düzeltecem?[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Sadece patide degil pek çok yerde öyle benim makinem. Fazla basit bir çözümü olabilir endisesi ile soramamistim ben. Bakalim bilen çikacak mi?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
beefsteak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 browserinize ekli bi spyware yada onun gibi bisi olabilir efendim.yada malware.. sayki sevki ve hijack.. spyware blaster..adaware..bunlar isinizi gorecektir
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sanirim Win Xp nin firewall indan kaynakli bir sorun , kaparsan düzelebilir öyle hatirliyorum ama emin değilim[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 winxpinin firewallı da mı varmıŞ? (cidden:) ?)[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
beefsteak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 denetim masasi guvenlik merkezi diye bi adresi de war..ama bu sp2 ile de gelior olabilir.. sayki sevki ve yine de guvenilmes..
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 winxp nin sp2 olmasa bile kendinden gelen bi firewall u var...hatta insanlar warcraftta oyun açıyorum kimse giremiyo ühüühühüüüüü diye devamlı soruyolardı...anlatmaktan bıktım ama eğer sp2 öncesiyseniz ağ bağlantılarından kendi bağlantınızı seçip özelliklere geliyonuz orda yukardaki gelişmiş sekmesine tıklayıp internet güvenlik duvarı seçeneğini aktifleştiriyonuz o zmn firewall unuz açılıyor...eğer sp2 iseniz ztn güvenlik kontrol merkezinden yapılıyor[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ama burdaki esas sorun firewalldan kaynaklanmıyor dendiği gibi otware bokware püsürware girmiş bilgisayara...spybot kurun temizlesin[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Firewall degil arklar ; fw hep kapal1d1r ben1m sp2 de yüklemedim baska önerisi olan ?[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bende de aynı sorun vardı... Hani IE'de yukarda barlar oluyor ya. (google search bar msn hödö bar gibi) İşte onlardan kaynaklanıyor. Onları HiJackThis! adlı programla kaldırabilirsiniz. Kaldırdığınız zaman sorun çözülüyor. (Bende Google Search Bar vardı, ondan kaynaklanıyordu.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Hmm bende de google search bar var, hatta sorun eskiden yoktu, bar ile beraber mi geldi bilemiyorum ama denemeye deger. tesekkürler...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: karpuz, 10 Ekim 2004 11:14 tarihinde demiş ki: Bende de aynı sorun vardı... Hani IE'de yukarda barlar oluyor ya. (google search bar msn hödö bar gibi) İşte onlardan kaynaklanıyor. Onları HiJackThis! adlı programla kaldırabilirsiniz. Kaldırdığınız zaman sorun çözülüyor. (Bende Google Search Bar vardı, ondan kaynaklanıyordu.) Karpuz teşekkür ederim, benim sorunumu çözdü bu... Program kullanmadım ama, Denetim masası => program ekle kaldır dan kaldırdım google bar'ı. ve işte sonuç: İışğ Sorana da çözene de teşekkürler.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Windows türkçe mi ? Büyük ihtimalle türkçe olduğu için öyle bişi yapıo. Google tarzı microsoft'un da bir bar'ı var onda sorun olmaması lazm. Bende google var ingilizce win2k'da, evde XP'de de ms'in var sorun yok. Tabi windows'lar ingilizce benim :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 AHA WALLA OLDU iIığüş oleeey hijackthis süper bişiymiş karpuzda ve bütün öneri sunanlara teşekkürlerrrr![signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
Öne çıkan mesajlar