Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavyem patide bozuk!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece patide degil pek çok yerde öyle benim makinem. Fazla basit bir çözümü olabilir endisesi ile soramamistim ben. Bakalim bilen çikacak mi?[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Mesaj tarihi:
winxp nin sp2 olmasa bile kendinden gelen bi firewall u var...hatta insanlar warcraftta oyun açıyorum kimse giremiyo ühüühühüüüüü diye devamlı soruyolardı...anlatmaktan bıktım ama eğer sp2 öncesiyseniz ağ bağlantılarından kendi bağlantınızı seçip özelliklere geliyonuz orda yukardaki gelişmiş sekmesine tıklayıp internet güvenlik duvarı seçeneğini aktifleştiriyonuz o zmn firewall unuz açılıyor...eğer sp2 iseniz ztn güvenlik kontrol merkezinden yapılıyor[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
ama burdaki esas sorun firewalldan kaynaklanmıyor dendiği gibi otware bokware püsürware girmiş bilgisayara...spybot kurun temizlesin[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
Bende de aynı sorun vardı... Hani IE'de yukarda barlar oluyor ya. (google search bar msn hödö bar gibi) İşte onlardan kaynaklanıyor. Onları HiJackThis! adlı programla kaldırabilirsiniz. Kaldırdığınız zaman sorun çözülüyor. (Bende Google Search Bar vardı, ondan kaynaklanıyordu.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Hmm bende de google search bar var, hatta sorun eskiden yoktu, bar ile beraber mi geldi bilemiyorum ama denemeye deger. tesekkürler...[signature][hline]COH:
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 10 Ekim 2004 11:14 tarihinde demiş ki:
Bende de aynı sorun vardı... Hani IE'de yukarda barlar oluyor ya. (google search bar msn hödö bar gibi) İşte onlardan kaynaklanıyor. Onları HiJackThis! adlı programla kaldırabilirsiniz. Kaldırdığınız zaman sorun çözülüyor. (Bende Google Search Bar vardı, ondan kaynaklanıyordu.)

Karpuz teşekkür ederim, benim sorunumu çözdü bu... Program kullanmadım ama, Denetim masası => program ekle kaldır dan kaldırdım google bar'ı. ve işte sonuç: İışğ

Sorana da çözene de teşekkürler.[signature][hline]COH:
Mesaj tarihi:
Windows türkçe mi ? Büyük ihtimalle türkçe olduğu için öyle bişi yapıo. Google tarzı microsoft'un da bir bar'ı var onda sorun olmaması lazm. Bende google var ingilizce win2k'da, evde XP'de de ms'in var sorun yok. Tabi windows'lar ingilizce benim :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
AHA WALLA OLDU iIığüş oleeey hijackthis süper bişiymiş karpuzda ve bütün öneri sunanlara teşekkürlerrrr![signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
  • Yeni Oluştur...