di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Selam, Yeni pil aldim notebook icin taktim calisiyor vesaire. Yalniz pil biterken "haci bitiyor bu" demeden cat diye hibernate ediyor alet kendini. Neden olabilir bileniniz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Battery calibration diye bi aratsana spesifik model icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Görev Çubuğu ve Başlat Menüsü Özellikleri'nden Bildirim alanı özelleştirmelerinden Güç'ün Simge ve Bildirimleri Gizle olarak ayarlanmış olup olmadığını bir kontrol etsene. Diğer türlü, kharon'un dediği gibi pil kalibrasyonu gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yeni bir guc semasi yaratip herseyi dayayip maksimuma, low battery uyarisini %0'a cekip kendini kapatmasini da engelledim. Ustune bir tane cpu burner calistirip yemege ciktim. Ben cikmadan hemen once %1'e dustu pil, 30-40 dk sonra geldigimde hala cpu burner calisir sekilde acikti makina. Bir 5 dk daha cebellesip pes etti kapatti kendini. Simdi tekrar sarj ediyorum. %100'e gelsin bakalim bir ne olacak bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu kalibrasyonu otomatik yapan uygulama yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yeni makinelerde var. Eskiler icin ugrasmak gerekebiliyor. ufak bi guide yolladim di ye, orda mesela dosdan acip pili tamamen doldur bosalt yapip kapatiyoruz. olcumleri oyle yapip oyle kalibre ediyoruz. hafif izdirapli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Program ise yaramadi maalesef. Adaptor takili mi degil mi algilayamiyor bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Cihazın markası ne bu arada? Markaya özel bir sorun olarak fikri olan çıkar belki. Sony'lerin müthiş 'güvenlik' sebepli önlemleri yüzünden yarı fiyatına alınabilecek olan orijinal olmayan piller, 32bit Windows ile ekstra programla çalışabilirken 64bit ile sıkıntılılar falan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Asus X61S(F). Cihazin her yerinde X61S yaziyor fakat tam modelinin SF oldugunu tahmin ediyorum. Zira BIOS'um ekran kartim falan diger S modelleri ile alakasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar