Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kız Var Napabilirim ?

arzuu

Öne çıkan mesajlar

Bu konu iyice çığrından çıkmış. Paticikte de sanırım kızları "mal, et, vs vs" olarak gören bir nüfus kalabalığı var sanırım.
Pati kardeşlerim, karşı cins (özellikle erkek patiler) cinsel isteklerinize cevap verip kenara konacak bir obje değildir. Her istediğini elde eden tek Türk erkeği de Nuri Alçodur. Bu konuda bu kelimeleri kullanarak tartışmayalım.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 09 Ekim 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
Her istediğini elde eden tek Türk erkeği de Nuri Alçodur.

Her istediğini* elde eden + döven + aparkat koyan vs.

* bknz : Emrah'ın annesi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Ekim 2004 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

6 aydır icqdan yolunu gozledigim bir kızı online yakaladım ve sadece 5 dk benden konusup sonrasında bana tavla oynamayı teklıf ettı netten...cıkarkende senın oldugunu bılmek bıle bana huzur verıyor dedı....ben bu kızları anlamıyorum abi!!ne bıcım sey bunlar! :([signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bi karışıklık falan oldu seni başka biri zannetti bence :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

En son aşık oldugumda baya aptallaşmıştım.
Kıza duygularımı açıklamak için super ortamlar hazırlamaya felam çalışıyordum. Gece bir tekne kiralayıp bogazın güzel bir yerinde söylicektim daha sonrada arkadaşlara mesaj gönderip havai fişekleri patlatıcaktık ya da ucagın arkasına seni seviyorum xxxxxx diye yazdırıp hatunun evinin orda dolaştırıcaktım. Herşey hazırdı bir kaç gün sonra bunlardan birini yapıcaktım ama birden kıza aşık olmadıgımı fark ettim hatta kıza uyuz bile olmuştum. zouahaha az kaldı dünya masraf yapıoduk :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 07 Ekim 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
güzel yazmışsın da bu tarz kişiler için emaleth zaten şöyle bir yazı yamıştı.topic açmak yerine insanlar bu faydalı,eğitici,öğretici,tadından yenmeyen yazıları okusa daha faydalı olur diye düşünüorum.

ya bu yazı en tepeye kitlense???????
her seferinde aynı tarz topicler...
ema ablamızın bu konudaki yazısı yeterince iyiydi...
ya da başka bi topicte dendiği gibi ya bi "love" adlı (öğ), gasp adlı, .ok adlı, püsür adlı forum sayfaları açılsın
*!voting*[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...