throine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ginaly said: abov bonec sen bana bonec demişsin sana hic yakıştıramadım hiç kimse bana bonec diyemez. senin bana söylediğin laf sana iade ediyorum niye cevap vermiyorsun? hihihih komiklikler şakalar falan. Bu arada bu fikrimi Birleşmiş Milletler'e önericem bakalım ne cevap verecekler. Cevabı buraya koyarım. Yakın bir zamanda değil ama baya kasıcam projelendiricem en azından taslak olarak belli olucak her şey. Böyle bir proje gerçekleşirse aktif olarak katılıcam hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bi yazı okumustum gecenlerde beyaz saraya bir de aya 2 küp gömüyorlar icinde türev integral evrim astronomi kimya vs. database i olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 türevi integrali bilmeyen adamın aya gitmesini bekliyorlar yani ciddi ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 harbiden lan aya niye gömsünler tekrar geri nasıl getirecekler? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 isaac asimov vakif serisi terk bir baslık olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 sayı dogrusunu mu anlatsınlar,ne yazabilirler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 frobenius serisi,gauss formülleri,laplace formülleri,alayı türev integral hacı,sinx in türevi cosx yazmamıslardır merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben mağara hanımı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Dünya telef olacak ve biz bilgi birikiminin korunmasını sağlayacak bir ortam istiyoruz. İsviçreli bilimadamları bu konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlardır, rahat olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 abi hadi artık kıyamet gelse de kopsak ya çok sıkıcı lan hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar