somebody Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bizim zamanımızda tek kanal vardı. siyah beyaz... haftasonu işitme engelliler haber bülteninden sonra uçan kaz diye bir çizgi film başlardı..onu seyrederdik.çocuk kazın üstünde yolculuk yapıyordu..çok güzel bir çizgi filmdi aahhh..ahh.. sonra yavru geyik vardı... he-man vardı..redkit hep vardı zaten...clementine vardı seyrederdik..çok güzel müziği vardı clementine ın...şirinler çıktı sonra.voltron vardı...şeker kız vardı...donald duck,tom ve jerry... çizgi filmleri severdim ben..hala da severim..cnbc de simpson ailesi yayınlanıyor. rast gelirsem seyrediyorum..büyüklere çizgi film gerçi o.. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 aha eskilere götürdün yau. Bende hatırlıyorum o çizgi filmi![signature][hline]BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR BEŞİKTAŞLI OLMAYANLARIN O KENDİ SORUNUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 onun tekrar bölümlerini izliodum ben kücükken yada yeni bilmiorum benn o kadar eski diilimde :P[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 nis uçan kaz olarak hatırlıyorum ya onu neyse[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 nils ve uçan kaz dı o sanırım bende video kasedi olması lazım, çok severdim küçükken.[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar