Wolas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Daha öncesinde harddiskimde bad sector olduğu için kitleniyor sanıp sıfır hard disk aldım bilgisayar halan belli bir şeye bağlı olmaksızın kitleniyor bunun sebepleri ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ram sorunu olabilir. ısınma sorunu olabilir. ramleri teker teker tak dene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ramler benimde aklıma geldi slotlarını değiştirdim şuanlık bişi yok bakalım ileride olacakmı. ısınma sorunum yok epey bir test ettim onu tek tek anakartın memelerini bile elledim şişme falan varmı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 %99.999 ram'larda problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 evet düzgün calısıyor. ramdenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar