Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Merhaba arkadaşlar dün notebook u ufak bir masaya koydum ve kaldırırken mouse kablosu masaya takıldı o sırada usb mi zedendi bilmiyorum ama mouse calısmıyor yeni bir optic mouse taktım bu da cok buyuk notebook optical mouse driverini nerden bulabilirim ? bilgisi olan yardımcı olursa cok sevınırım sorun usb den mi yoksa mouse dan mı kaynaklanıyor?[signature][hline][b]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O Msn:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kablona bir sey olmus olabilir driver bulmak icin ureticinin sitesine git (a4tech falan yani) ayrica bunun yeri donanim & yazilim onu da belirtmeden gecemem[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konu dışı bu konu için yanlış bölüm olmuş. Nette driver siteleri vardı search ettir falan.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 mavi cok tesekkur ederim ilgin icin konu yanlıslıgı ıcınde özür dilerim.[signature][hline][b]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O Msn:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 www.download.com[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar