crasher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ESL olarak yeni oluşturduğumuz sistem ile turnuvalara başlıyoruz. Öncelikle online cup şekilde başlayacak olan turnuvalarımız, ileride daha büyük offline turnuvalara dönüşecektir. İlk turnuvamızı "Jim Raynor" a saygı kuşağı ile açıyoruz: http://www.esl.eu/#/tr/sc2/1on1/news/179525/ "ESL B.NET SC2 WEB ID" said: StarCraft II Web-ID sorunu yaşayan arkadaşlar için küçük bir hatırlatma: format şu şekilde: account id/region/nickname/ Örnek: 205288/1/TheRogue/ StarCraft II Web-ID si için Battle.net sitesine giriş yaparak, profil linkinize tıklıyorsunuz ve Sizin ID'nin o adres oluyor. Örnek: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/205288/1/TheRogue/ Sisteme girmeniz gerek Starcraft II Web-ID kısmı ise: 205288/1/TheRogue/ Sisteme giriş yaptıktan sonra direkt bu linki kullanarak ID'nizi girebilirsiniz: http://www.esl.eu/eu/sc2/add_gameaccount/?type=sc2_bnet_webid_eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Arkadaşlar selam, Yarınki turnuvada değişik bir sistem yapma planımız var. İlkini düzenlediğimiz konsept Jim Raynor kupası olduğu için tüm Terran oyuncularına +1 seeding vermeyi düşünüyoruz. Ne düşünürsünüz? Not: Şu an 30 kişi kayıt yaptırmış bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bizim sizin vericeniz +1 e ihticayımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 seedingin ne işe yaradigina bagli olarak terran oynayabilirim. bana extra guc vericekse fln neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Terran oyuncularına seeding çok saçma ve gereksiz olur. Bir turnuvayı o turnuvayı en iyi oynayan kişinin kazanması için şartlar yaratılmalı, belli oyunculara suni avantajlar vermenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sevgili crasher spartacusun ilk muhalefeti ile tanışmış bulunuyorsun.Bunun bir sonun başlangıcı olduğunu hatırlatır esenlikler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 crasher said: Arkadaşlar selam, Yarınki turnuvada değişik bir sistem yapma planımız var. İlkini düzenlediğimiz konsept Jim Raynor kupası olduğu için tüm Terran oyuncularına +1 seeding vermeyi düşünüyoruz. Ne düşünürsünüz? Not: Şu an 30 kişi kayıt yaptırmış bulunuyor. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konsept parti fikri güzel, ama pratikte uygulama ile ilgili sıkıntılar olabilir gibime geldi. Diyelim ki kural T'lere +1 seeding, baştan sona doğru uyguluyoruz: Seeding ... 11.P 12.T 13.T 14.T ... Terran kıyağı sonrası muhtemel durumlar a) ... 11.T 12.P 13.T 14.T ... -> 13 ve 14e yazık oldu önlerinde T olduğu için nasiplenemediler b) ... 11.T 12.T 13.T 14.T 15.P ... -> P arkasında 3 terran olduğu için dibi boyladı Bir de kaş yapayım derken göz çıkarma durumu söz konusu olabilir, şöyle ki 11. seviyedeki P 15'e geldi dolayısıyla seribaşı olarak eşleştiği kişi aslında öncekinden daha zor bir rakiple oynayacak. Sondan başa doğru uygularken de benzer problemler var. Bence en üst dereceyi alan Terran'a Jim Raynor posteri hediye edin :) (Ama kıskanır diğerleri de onlara da bi kıyak yapın sonra :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 kime extra seed verirseniz verin elbet biyerde sleeepe toslucam yine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 işte diyorum terran op diye, turnuvada bile kıyak geçiliyor adamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Seaa said: kime extra seed verirseniz verin elbet biyerde sleeepe toslucam yine! http://www.fourhourworkweek.com/blog/wp-content/uploads/2008/02/iwantyou.jpg esldeki forceumu kullanarak ilk turda eşleşcez seninle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 GambitSC said: Konsept parti fikri güzel, ama pratikte uygulama ile ilgili sıkıntılar olabilir gibime geldi. Diyelim ki kural T'lere +1 seeding, baştan sona doğru uyguluyoruz: Seeding ... 11.P 12.T 13.T 14.T ... Terran kıyağı sonrası muhtemel durumlar a) ... 11.T 12.P 13.T 14.T ... -> 13 ve 14e yazık oldu önlerinde T olduğu için nasiplenemediler b) ... 11.T 12.T 13.T 14.T 15.P ... -> P arkasında 3 terran olduğu için dibi boyladı Bir de kaş yapayım derken göz çıkarma durumu söz konusu olabilir, şöyle ki 11. seviyedeki P 15'e geldi dolayısıyla seribaşı olarak eşleştiği kişi aslında öncekinden daha zor bir rakiple oynayacak. Sondan başa doğru uygularken de benzer problemler var. Bence en üst dereceyi alan Terran'a Jim Raynor posteri hediye edin :) (Ama kıskanır diğerleri de onlara da bi kıyak yapın sonra :D) Bunları bende düşünmedim değil. Yalnız şöyle bişey de var, seeding'i yüksek oyuncular zaten daha low seviye oyuncularla eşleşecek. +1 onlara aslında hiçbişey kazandırmıyor çünkü biz seedingleri lig konumlarına ve geçmişteki başarılarına göre veriyoruz. Atıyorum High Master 'ın seed'i 7 iken, bronze'un seed'i 1. Bronze burada Terran olursa, seeding'i 2 olacak. Blizzard'ın 2012 merch'leri henüz çıkmadı. Çıkar çıkmaz Konsept bazlı ödüller de düşünebiliriz. Son olarak bunlar mini/eğlence ve aktivite cup'ları arkadaşlar. Bu tarz fikir ve uygulamalar büyük turnuvalarda tabii ki olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Şu ESL'nin sitesi bana kendimi salak gidibi hissettiriyor. Turnuvaya kayıt oldum (En azından olduğumu düşünüyorum) Ancak hiç bir şekilde turnuva sayfasına/bracklet'a (haberine değil) ulaşamadım. Ama sağ alt köşedeki özel menüde Rakip bekleniyor diyor. Ama Open Matches'da herhangi bir maç gözükmüyor. Ayrıca Oyunlarıma girdim, 2010 Sc2 ve 2008'de boş kutu vardı. Düzenleye bastım sonra değişiklik yok dedim çıktım, artık bu seferde Starcraft 2 gözükmüyor listede. Sitenin bir yerleri çalışıyor bir yerleri çalışmıyor. Bişiler kendi arasında uyumsuz gibi geldi. Neyse akşam birisi benden maç isterse yaparım yoksa bu kadar karmaşık (ve sanırım sorunlu) bir yerde işlem yapmak zor SLEEEP bana ESL öğret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Vay arkadaş olaya gel bir kaç hafta eli ayağı çektik ortalıktan bir de ne göreyim terranlara turnuvada buff geliyor.Irkçılık tavan yapmış bu community'de O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 elini ayagını cekicen ama bitane organını burda bırakıcan, bu kulak olr baska bisi olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Seeding olayı beklediğim gibi değilmiş, yani bu konsept tamamen yalan oldu. Güncel ranking ve rakibinizi aşağıdaki chart'tan göreiblirsiniz: http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/jimraynorcup1/rankings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu isimde bir turnuvaya belki sadece terran oyuncuları alınarak bir tema yakalanabilirdi. yoksa şikeye karşıyız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 seeding çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Saat farkı beni bitirdi. Uyuya kalmışım; katılamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Turnuva finali dün geç vakte kalmamız sebebiyle, büyük ihtimal ile bu gece bo3 ya da bo5 şeklinde olacak ve http://www.twitch.tv/eslturkey üzerinden stream edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ESL Turkey Jim Raynor Cup #1 Starcraft Final karşılaşma kaydı: Spartacus VS Sleeep - http://t.co/ojTyhsfE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar