Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESL Türkiye Jim Raynor Winter Cup #1

crasher

Öne çıkan mesajlar

ESL olarak yeni oluşturduğumuz sistem ile turnuvalara başlıyoruz. Öncelikle online cup şekilde başlayacak olan turnuvalarımız, ileride daha büyük offline turnuvalara dönüşecektir.

İlk turnuvamızı "Jim Raynor" a saygı kuşağı ile açıyoruz:
http://www.esl.eu/#/tr/sc2/1on1/news/179525/

"ESL B.NET SC2 WEB ID" said:

StarCraft II Web-ID sorunu yaşayan arkadaşlar için küçük bir hatırlatma:

format şu şekilde:

account id/region/nickname/
Örnek: 205288/1/TheRogue/

StarCraft II Web-ID si için Battle.net sitesine giriş yaparak, profil linkinize tıklıyorsunuz ve Sizin ID'nin o adres oluyor. Örnek:

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/205288/1/TheRogue/

Sisteme girmeniz gerek Starcraft II Web-ID kısmı ise: 205288/1/TheRogue/

Sisteme giriş yaptıktan sonra direkt bu linki kullanarak ID'nizi girebilirsiniz: http://www.esl.eu/eu/sc2/add_gameaccount/?type=sc2_bnet_webid_eu
Sosyal ağlarda paylaş

Konsept parti fikri güzel, ama pratikte uygulama ile ilgili sıkıntılar olabilir gibime geldi.
Diyelim ki kural T'lere +1 seeding, baştan sona doğru uyguluyoruz:
Seeding
... 11.P 12.T 13.T 14.T ...
Terran kıyağı sonrası muhtemel durumlar
a) ... 11.T 12.P 13.T 14.T ... -> 13 ve 14e yazık oldu önlerinde T olduğu için nasiplenemediler
b) ... 11.T 12.T 13.T 14.T 15.P ... -> P arkasında 3 terran olduğu için dibi boyladı

Bir de kaş yapayım derken göz çıkarma durumu söz konusu olabilir, şöyle ki 11. seviyedeki P 15'e geldi dolayısıyla seribaşı olarak eşleştiği kişi aslında öncekinden daha zor bir rakiple oynayacak. Sondan başa doğru uygularken de benzer problemler var.

Bence en üst dereceyi alan Terran'a Jim Raynor posteri hediye edin :) (Ama kıskanır diğerleri de onlara da bi kıyak yapın sonra :D)
Sosyal ağlarda paylaş

GambitSC said:

Konsept parti fikri güzel, ama pratikte uygulama ile ilgili sıkıntılar olabilir gibime geldi.
Diyelim ki kural T'lere +1 seeding, baştan sona doğru uyguluyoruz:
Seeding
... 11.P 12.T 13.T 14.T ...
Terran kıyağı sonrası muhtemel durumlar
a) ... 11.T 12.P 13.T 14.T ... -> 13 ve 14e yazık oldu önlerinde T olduğu için nasiplenemediler
b) ... 11.T 12.T 13.T 14.T 15.P ... -> P arkasında 3 terran olduğu için dibi boyladı

Bir de kaş yapayım derken göz çıkarma durumu söz konusu olabilir, şöyle ki 11. seviyedeki P 15'e geldi dolayısıyla seribaşı olarak eşleştiği kişi aslında öncekinden daha zor bir rakiple oynayacak. Sondan başa doğru uygularken de benzer problemler var.

Bence en üst dereceyi alan Terran'a Jim Raynor posteri hediye edin :) (Ama kıskanır diğerleri de onlara da bi kıyak yapın sonra :D)

Bunları bende düşünmedim değil. Yalnız şöyle bişey de var, seeding'i yüksek oyuncular zaten daha low seviye oyuncularla eşleşecek. +1 onlara aslında hiçbişey kazandırmıyor çünkü biz seedingleri lig konumlarına ve geçmişteki başarılarına göre veriyoruz. Atıyorum High Master 'ın seed'i 7 iken, bronze'un seed'i 1. Bronze burada Terran olursa, seeding'i 2 olacak.

Blizzard'ın 2012 merch'leri henüz çıkmadı. Çıkar çıkmaz Konsept bazlı ödüller de düşünebiliriz.

Son olarak bunlar mini/eğlence ve aktivite cup'ları arkadaşlar. Bu tarz fikir ve uygulamalar büyük turnuvalarda tabii ki olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ESL'nin sitesi bana kendimi salak gidibi hissettiriyor.

Turnuvaya kayıt oldum (En azından olduğumu düşünüyorum)
Ancak hiç bir şekilde turnuva sayfasına/bracklet'a (haberine değil) ulaşamadım.

Ama sağ alt köşedeki özel menüde Rakip bekleniyor diyor.
Ama Open Matches'da herhangi bir maç gözükmüyor.

Ayrıca Oyunlarıma girdim, 2010 Sc2 ve 2008'de boş kutu vardı. Düzenleye bastım sonra değişiklik yok dedim çıktım, artık bu seferde Starcraft 2 gözükmüyor listede.

Sitenin bir yerleri çalışıyor bir yerleri çalışmıyor. Bişiler kendi arasında uyumsuz gibi geldi.

Neyse akşam birisi benden maç isterse yaparım yoksa bu kadar karmaşık (ve sanırım sorunlu) bir yerde işlem yapmak zor

SLEEEP bana ESL öğret :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...