crasher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ESL yine bir ilke imza atarak Uluslararası Starcraft 2 ülke şampiyonasına hazırlanıyor. Detaylarını aşağıda bulabileceğiniz turnuva Ocak/Şubat 2012 dolaylarında başlayacak. Detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.esl.eu/eu/sc2/country_championship/news/178178/Country-Championship-2012/ Spartacus, A takım kaptanı olarak seninle görüşmem gerekiyor. Takımı ESL EU' organizasyon sorumlusuna kayıt ettireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Enee beni kaptan mı yazmışlar :D Buradan özel mesaj atabilirsin, oyuna cuma akşama kadar giremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 KM attım sana, acil cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar