Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşaretler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Umarım tek kaynaktan yararlanıp bilgi edinme gafletinde bulunmuyorsundur çünkü Melekler ve Şeytanlar kitabı "non-fiction"(belge ve kanıtlara dayanan,somut) bir eser değil.Illimunati ve satanizm hakkında yazılmış "non-fiction" binlerce eser var.Onlara da bir bakmanı öneririm.[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
said:
Ramocan, 25 Eylül 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
Yazdıklarından milli görüşçü/sağcı/militarist/ufosever/Sinemasever karışımı bir görüşe sahip olduğun belli oluyor ama sanıyorum arada bir dışarı bi çık biraz hava al çünkü kafanın içindekileri karıştırmaya başlamışsın.
Bu da ilginç...

milli görüşçü/sağcı/militarist/ufosever/Sinemasever

Yanlış

Ben Atatürkçü, Türkçü, Aydın, Türk ve Dünya tarihi, Gizemli şeyleri seven iyi bir müslümanım. Sinema de Bilimkurgu filmleri severim doğrusu. UFOlara pek abartılmıyorum. İsterseniz UFO nun yalanları açıklayayım size ?. Lüften bana karşı çıkmayın.[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Mesaj tarihi:
Akşam akşam yerlere yattım be.

said:
diablotg, önce bunu demiş :İllimunati çok gizli çok zeki bir örgüttür.Kimse daha izilerini bulamamıştır nedeni ise dünyanın en zeki en akıllı insanlarını barındırmasıdır.Leonardo da vinci de dahildir

said:
diablotg, sonra da bunu demiş :
bunları bu örgütün kitabını okuduğum için ve bildiğim için yazdım boş boş konuşmayınız rica ediyorum

O kadar zeki, akıllı ve gizliler ki, kitaplarını çoluk çocuk okuyor. Walla can sıkıntısı, nezle ve hapşırığa ilaç gibi bu topik. Uzadıkça uzaması gerekli.
Mesaj tarihi:
Devletimiz topiğe el atsın,şöyle ortaya bir dönme dolap,çarpışan otomobil falan kursun diyorum...Çocukların canı sıkılmasın foruma yazarken...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
said:
turkuoise, 07 Ekim 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
Akşam akşam yerlere yattım be.

said:
diablotg, önce bunu demiş :İllimunati çok gizli çok zeki bir örgüttür.Kimse daha izilerini bulamamıştır nedeni ise dünyanın en zeki en akıllı insanlarını barındırmasıdır.Leonardo da vinci de dahildir

said:
diablotg, sonra da bunu demiş :
bunları bu örgütün kitabını okuduğum için ve bildiğim için yazdım boş boş konuşmayınız rica ediyorum

O kadar zeki, akıllı ve gizliler ki, kitaplarını çoluk çocuk okuyor. Walla can sıkıntısı, nezle ve hapşırığa ilaç gibi bu topik. Uzadıkça uzaması gerekli.

Arkadaşım haddini bilde konuş nedemek o çoluk çocuk okuyor ya bu ne vurdumduymazlık insan ol önce herhalde kitabında üstü kapalı anlatılıor.O kitabı yazanlarda kafasına göre yazmıyor ortak bir çalışmanın ürünü sonuçta o örgüt şu an yok ama olduğu zamanlardan bu yana bir çok araştırma yapıldı son elde edilen bilgileri bir kitapta topladılar.Sen ve senin gibi boş insanların bunu anlamasını beklemiyorum zaten.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
Benim yukarıda yazdıklarımı tekrar oku istersen...Anlamazsan sana tekrar anlatabilirim.[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
  • Yeni Oluştur...