Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşaretler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soru:
Signs/İşaretler filmininde;şu bodrumda kapana kısıldıktan sonra uzaylıların gittiklerini farkedip dışarı çıkıyorlar ya.

İşte o çıkış sırasında merdivenlerden çıkarken ilk gördükleri şey olan pencerede hangi simgeler vardı?

Ve bu simgelerin kehanetlerle alakası neydi?

Bakalım ilk kim tutturacak?

İpucu:O iki simge bir ülkenin bayrağında var!

--------------------------------

Cevap:

Birinci olarak herkesin garipsediği "uzaylılar" madem sudan korkuyor üçte ikisi su olan dünyaya neden saldırıyorlar sorusuna cevap vereyim kendimce?

Kova burcunun asıl adı Aqua'dır;bunun nedeni simgesinin kovadan dökülen su olmasıdır.Orada kovadan dökülen su "bilgi"yi sembolize etmektedir.Tıpkı bu filmde olduğu gibi...

Oktay Sinanoğlu "İlluminati"nini gücünün gizlilikten geldiğini ve bu konu hakkında halk bilgilenirse güçlerini yitireceklerini söylemişti.

"Kafir",gerçeğin üstünü örtenler demektir;yani gerçek bilginin üstüne örtüp,yalan söyleyenler.

İllluminati örgütünün yürütme kurulu olan "CFR" Arapça'da "Kafir" diye okunur.(İlluminati/Texe MARRS)

İlluminati örgütü "Firavun Dönemi" Mısır'ını örnek alır yani topluluklar piramit şeklindeki kast sistemine ayrılır ve en tepe de seçkinler olur!

Firavun Dönemi Mısır'ı "Orion"a tapınmıştır;Simgesi "Tek Göz"dür.Yani İlluminati'nin simgesi.

"Yecüc-Mecüc" başlığında bir Türk din adamının yazdığı kitapla ilgili bir söyleşi sunmuştum ve bu söyleşi deki uzaylı tipinin biraz daha uzunun bu filmde kullanıldığını görüyoruz.Ve o söyleşi de "Yecücü-Mecüclerin" uzayda ki yerlerinin nereleri olabileceğine dair bir kaç ihtimal vardı;bunlardan biri de "Orion"du!

Bu filmdeki tiple ABD Derin Hükümeti'nin 51,Bölge de temas halinde olduğu iddiaları var.Ve bu ülke de çok sayıda insan uzaylılar tarafından deney için kaçırıldığını iddia ediyor!"Siyah Giysili adamlar" efanesini de unutmayalım...

Örnekleri burada kesip,sadede geliyorum!

Kehanete göre;insanlar İlluminati'nin son saldırısında yani bütün dünya da "Tek Dünya Devleti"ni ilan etmeye başlayacağı zamanlarda en büyük direniş "Türkiye"de ve Türkler tarafından başlatılacak!

Nasıl ki 19 Mayısla başlayan Kurtuluş Savaşı'nı Mustafa Kemal'in önderliğinde kazanan Türk Milleti; o sıralarda dünyanın "dörtte üçüne" tekabül eden sömürge devletlerine ilham verdiyse ve sonrasında bu ülkeler "Türk Kurtuluş Savaşı"nı örnek alarak bağımsızlıklarını kazandıysa!(Buna Che ve Fidel'in önderliğindeki Küba Devrimi'de dahil;o harekette Atatürk'ün gemiyle Samsun'a çıkması örneğini baz alarak yine bir gemi de başlamıştı!)

Çanakkale'de "üstüne bir bulut inmesiyle kaybolan Anzak Taburu"nu duymuşsunuzdur,En kritik savaşlarımızda ordunun en önlerinde çarpışan "Yeşil sarıklıları da...",ya da Kıbrıs çıkartmasında ki;"uçaklarda ki adresi ve kimliği belirsiz pilotları da"...vb

Atatürk ile "Pera Palas" ta kim görüştü,O'na ne anlatıı?Atatürk'e verdiği kilimde neden 10 tane Kasımpatı çiçeği vardı(Eskiden kasımpatı/krizantem mezarlara konulurdu);neden Roma rakamıyla kilimde saat 9:07 yazıyordu?

Atatürk neden o buluşmadan sonra masonların üstatlık tekliflerini red etti neden sıkı bir hazırlıktan sonra tüm tarikatlar gibi mason tarikatını da kapattı?(Bunlarında simgesi "Tek Göz"dür!)

Bu toprakların Türklerde kalmasının gerektiğini düşünen bir güç mü vardı?

Peki İlluminati'nin "Kudüs merkezli Dünya Krallığı"nı kurması için asıl hedefte kim var?

TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Gelelim tekrar kehanete:

Filmde ilk kurtuluş hareketi nerde başlıyordu?

Cevap:Ortadoğu civarında!

Peki o çıkış sahnesinde Mel Gibson ve çocuklarının üzerine Güneş neyin üzerinden vuruyordu?

Pencerenin üzerinde ki "AY-Yıldız" şekillerinin üzerinden!

Yani güneş önce "Ay-Yıldızlılara" onların üstündende insanlığa doğacak!

Size ARslan Bulut'un bir yazısından alıntı yapıyım;hem ne tür bir tehdit altında olduğumuzu hem de Bilge Kağan'ın konuyla ilgili sözlerini öğrenmiş olursunuz!

Diğer taraftan, Kıbrıs elden giderken, iletişim organlarında Marduk ve Mars gezegenleri üzerinde bir fırtına koparılıyor... Son olarak dün Anadolu Ajansı bir haber yayınladı...

Haberde, “NASA’nın gönderdiği Fırsat adlı aracın, Kartal Krateri yakınlarında bulduğu yüzey şekli, Anatolia olarak adlandırıldı. Kıvrımlı yer çatlağının Kuzey Anadolu Fay Hattı’nı hatırlatması sebebiyle, buraya Anadolu adı verildi” deniliyor...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök ise “Türkiye’nin alışık olmadığı bir terör tehdidi ile karşı karşıya olduğunu” söylüyor!

Türkiye, ABD tarafından, gökyüzünde yıldırımlara sebep olan enerjinin bir noktaya toparlanıp yeryüzüne yönlendirilmesi diye tanımlanan “deprem topu” ile mi, “ses dalgaları” ile mi, “virüs bombardımanı” ile mi, neyle tehdit ediliyor, Türk halkının ve bütün insanlığın bilmeye hakkı var!

Ve ayrıca bu tür bahaneler üretip halkı korkulara sevkederek Kıbrıs’ı teslim edenler, yarın Anadolu’yu da teslim eder...

Ankara’daki sivil-asker bütün yetkililere sesleniyorum:
Mesaj tarihi:
sonuc ?

nerden girmis nerden cikmissin . bu ilumunati midir nedir dunyayi ele gecirmeye holivuttan baslamadiysa zaten kafalari basmiyordur bi boku ele geciremezler .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
kaç kere izlemiş filmi bunu yazan adam
O_o[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
_Diablo_Tyrael_.. muhteşem bir yazı ama belliki daha sölenmesi gerek çok şey var da sanki biraz az gelmiş.. bunlara biraz fazla komlo teosirisi manyaklığı gözüylede bakılabilir ama bunlar ve daha fazlası kesinlikle bizim bilmediğimiz ama bir büyük kitlenin bilip hatta işlettiği şeyler..

siyah giyen adamlar filminde bir sahnede k, j ye artık sistemin bir parçası değilsin sistemin üstündesin demişti.. bu cümle aslında çok daha gen iş bir anlama sahip..

amnerikanın dolarındaki göz işateti + oradaki yazı: yani yeni düzen anlamına gelen yazı da bu sistemin ne kadar içerilere girdiğinin bir kanıtıdır..

tabi burdaki olay sadece filmlerle de ilgili değil, kesinlikle daha fazlası..

her neyse daha çok şey var da.. :D[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 23 Eylül 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
_Diablo_Tyrael, ben son 2-3 yildir illuminatiyi ve masonluk cemaatlerini yakindan inceleyen biriyim ama bu tür şeyleri filmlerle bagdastirmak dogru degil. Bir kere illuminati ile uzaylilar UFO gibi seyleri birbirine sokmamak gerekir. Illuminati dunyanin en zengin insanlarinin dunya ve dinler uzerinde mutlak hakimiyet kurma cabasi amaciyla olusturulmus bir orgut.

Ha su dogru ki amaclari Isa'yi tekrar dogdu gibi gosterip butun dunyayi yalan fetvalarla kaosa suruklemek. Mesela bu sahte Isa Hristiyan dunyasini Islam dunyasina savasa cagirabilir, bunun gibi seyler olucak. Neyse dunya kaosa suruklendikten sonra da Illuminati ortaya cikip sanki kaosu durdurmaya yardim ediyor gibi gozukecek ve yeni dunya duzeni altinda kendi imparatorluklarini kurmaya calisacaklar.

Tipki bugun amerikanin yaptigi gibi. Once ülkenin muhalefetini icerden fitilliyor, ulke kaosa suruklendikten sonra da ulkeye kurtarici gibi gelip sizi biz kurtardik diyor. Tek fark Illuminati bu oyunu daha buyuk kartlarla oynayacak. Zaten butun dunyada kendini sanki bu yakinlarda Isa tekrar gelecekmis gibi sartlandirdi. Gorunen o ki insanlari kandirmakta cok da zorlanmayacaklar.
Mesaj tarihi:
foxx, filimlerle bağdaştırma konusunda sana katılmıyorum, çünkü bu filmler çok büyük yapımcı fişrmalara bağlı onların filmleri.. disney, WB vs. bunlar bu grupların etkisi altında olan şirketler yada bir kısmları öyle ama özellikle walt disney (sahibinden bahsediorum), şirketinin faaliyetlerinin bu amaca yönelik yapmıştır, ki bunlar öyle çok da meydanda değildir.. walt disneyin son zamanlarda yaptığı ve beyaz perdeye çıkan çizgi filmleri, arka planlar, konu, isimler, film içerisinde saniyelik görüntülerde yakalana bilen ufak işaretlerle dolu..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Mesaj tarihi:
bu kadar dağınık bir yazı görmemiştim hayatımda. ayrıca, zaten bu kadar ayrıntıya illuminatiye kesin gözüyle bakan biri dikkat edebilir sadece :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]

[Bu mesaj metboy tarafından 24 Eylül 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
%90 nına katılıyorum Diablo

Ve daha Ayrıntılı kaynak için

Ezoterika - Aydoğan Vatandaş

ayrıca herşeye de komplo gözüyle bakarsanız. Hiç bir şeye varamazsınız.Gerçeğin ardındakini görmek için komplolara ihtiyacımız vardır[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Mesaj tarihi:
Kardes bir damdan obur dama atlamis, konu anlasilmiyor tam olarak. C/P'ler tam duzenlenmemis galiba... hmmmmm[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
Adamlar neden sign gostersinlerki filmlerde, neyin reklamini yapmaya calisicaklarki? Bence matrix'den beridir film izlerken bir paranoyaklik basladi insanlarda, sende buna kapilmis olabilirsin Dragonmax. Cok da altini kazmana gerek yok bence.
Mesaj tarihi:
Yazdıklarından milli görüşçü/sağcı/militarist/ufosever/Sinemasever karışımı bir görüşe sahip olduğun belli oluyor ama sanıyorum arada bir dışarı bi çık biraz hava al çünkü kafanın içindekileri karıştırmaya başlamışsın.
Bu da ilginç...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
foxxcumm,i kardeşim ama bunu ben saölemiorum ki, bu mesla şeyde du bakim ha da vinci şifresinde de yazıo.. ve araştırınca da hakketen öleyymiş yaaw diosun :D[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 27 Eylül 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ramocan, 25 Eylül 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
Yazdıklarından milli görüşçü/sağcı/militarist/ufosever/Sinemasever karışımı bir görüşe sahip olduğun belli oluyor ama sanıyorum arada bir dışarı bi çık biraz hava al çünkü kafanın içindekileri karıştırmaya başlamışsın.
Bu da ilginç...

Buyuk ihtimalle birkac yerden yapistirma cumleler o yuzden pek bir anlam ifade etmiyor..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
İllimunati=çok uzun zaman önce din e karşı cephe alan bilim adamları tarafından kurulmuş bir örgüttür.İllimunati mantık ve bilimin ışığında herşeyin bir mantıklı açıkklamasına olduğuna inanan ve Tanrıya ve dine inanmayan satanislter topluluğudur.(Satanist:Tanrıya ve dine inanmayan bilime inanan kişilere denir.Bu şeytana tapanlar olarak çarptırılmıştır alakası yoktur.)
İllimunati çok gizli çok zeki bir örgüttür.Kimse daha izilerini bulamamıştır nedeni ise dünyanın en zeki en akıllı insanlarını barındırmasıdır.Leonardo da vinci de dahildir[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 29 Eylül 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
İllimunati=çok uzun zaman önce din e karşı cephe alan bilim adamları tarafından kurulmuş bir örgüttür.İllimunati mantık ve bilimin ışığında herşeyin bir mantıklı açıkklamasına olduğuna inanan ve Tanrıya ve dine inanmayan satanislter topluluğudur.(Satanist:Tanrıya ve dine inanmayan bilime inanan kişilere denir.Bu şeytana tapanlar olarak çarptırılmıştır alakası yoktur.)
İllimunati çok gizli çok zeki bir örgüttür.Kimse daha izilerini bulamamıştır nedeni ise dünyanın en zeki en akıllı insanlarını barındırmasıdır.Leonardo da vinci de dahildir

Hmm..Ya çok az okuyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun...
Biraz daha düşün istersen
Mesaj tarihi:
bu söylediklerinin aynısını asıl ben sana söyülyorum hiçbir fikrin yok ama bana yorum yapıorsun az okuoysun felan falan die hayır okumuyorum bunları bu örgütün kitabını okuduğum için ve bildiğim için yazdım boş boş konuşmayınız rica ediyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
Satan=Şeytan
Satanist=Şeytana tapan, Allahın ve Şeytanın varlığını kabul eden demektir. !950 'li yıllarda adını hatırlayamadığım bir amerikalı tarafından kurulmuş bir tarikattır.
Yanılıyorsam düzeltin..
Saygılarımla...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 01 Ekim 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
..bu örgütün kitabını okuduğum için ve bildiğim için yazdım boş boş konuşmayınız rica ediyorum

nasi yani yeni baslayanlar icin illuminati diye kitap mi var yoksa ben zurnamiyim?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ramocan bu kitapta aynen öyle yazıordu belki SAtan ın başka anlamaları da vardır.Ama SAtanist dine karşı gelen bilim e inanlara deniyodu kitapta ve kitap hayal değil gerçek üstüne[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
  • Yeni Oluştur...