Naf_Naf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Set alırken nelere dikkat etmeliyim. Ben su anda dark elf ırkındanım ve warriorum. İleride Abyss Walker olmayı düşünüyorum. Ama sitede setlere bakarken Type bölümünde Heavy , Light , Magic diye ibarele var. bunlardan hangisi bana daha uygun olur. Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Naf_NAf (Ottoman Raiders) Naf_Naf_Kargiii (The_Kargiii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hepsini kullanabilirsin ama heavy giyersen evasion penalty alırsın magiclerdede p.def iyi olmuyor genelde dagger ve bow classlar light armor kullanır drake,theca,blue wolf vs[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Naf_Naf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Çok saol ari. Bu bayagı işime yarar. Set alıcam para az zati ne alsam diye kara kara düşünüyordum.[signature][hline]Naf_NAf (Ottoman Raiders) Naf_Naf_Kargiii (The_Kargiii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu arada, setleri her zaman ikinci planda tutun. paranızı mümkün olduğunca silaha harcayın, silah daha önemli. silahınız yeterince iyiyse set alın.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ayrica Lvl 20 ye kadar Light armor die bi kasintin olmasin al Heavy daha ii olur cunku dusuk lvl da evasion in pek bi yarari olmaz.Daha cok p def weren set tercihin olmali 24 ten sonra light armor biraz is yapmaya baslar.[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picozgur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Grade olayina da dikkat et paran cok olur gider C grade alirsin lvl 35 iken patlarsin aman ha !!!![signature][hline]Oldum bittim bittim ben Oldum bittim bittim ben Skerinaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar