Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG Optimus 3D P920


loop

Öne çıkan mesajlar

Dostlar mobil cihazlara çok fazla hevesim ve bilgim olmamakla birlikte artık yeni nesil bir telefon alma zamanı geldi. Bilgi-işlemci bir arkadaşa iphone mu diğerlerimi diye sorduğumda bana 3 seçenek sundu.
Galaxy Note
HTC evo 3D
LG Optimus 3D P920..

Ve bu LG çok hoşuma gitti. Fiyatıda fena değil, dikkat etmem gereken başka hususlar varmı yoksa direk şu şu LG yi alayım mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi işlemci arkadaşının görüşüne saygı duymaklar birlikte , iphone 4 veya 4S almak varken o saydığın cihazları almanın pek mantıklı bi yanını göremedim. Bunun hem android SGS , HTC sensation vs türevlerini hem de iphone 4 kullanmış bir kullanıcı olarak söylüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa bi iki cümle ;
HTC -> Kullandığım hemen ter telefonunda winmobiledan tutun da androidine kadar batarya problemi yaşadım , aşırı ısınma , batarya kaynaklı restart , kilitleme bataryayı çıkarmadan açılmama vs.
Samsung -> Ekran kalitesi bana göre android cihazlar OS kullanan üreticiler içinde en iyisi ama yazılım konusunda da en vasat firma.
LG-> Samsung'u taklitten ileri gidemiyor benim gözümde , bi çok cihazını kurcalamışlığım var android ve daha önceki java tabanlı cihazları vs dahil. Batarya konusunda HTC gibi problemli olduğunu biliyorum daha önce şu an bunu aşmış olabilirler , kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgilendirir.
Genel olarak Android -> Hantal , kullandığı donanımın hakkını ancak adam gibi bi custom made ROM gömerek verebiliyor , store kalitesiz , binlerce uygulama olduğu sürekli lanse edilse de çoğu çöp. IOS için yazılıp androide uyarlanan applicationlarla iş yapar hale geldi biraz. Androide has iyi yazılımlar yok değil , ama çok da değil. Genel olarak hala glitch dolu vs.
IOS -> Yıllarca kullanıp bir kere bile problem yaşamadığım OS , bana kalırsa donanım olarak da kullanıcıya ne lazımsa onu sunuyor. Appstore ile rakipsiz , dünyada bir çok büyük firma , market ,hede , hödö sadece IOS için application üretiyor.
Umarım yardımcı olur yazdıklarım , mutlaka benden farklı düşünen arkadaşlar olacaktır , herkesin fikrine saygı duyduğum gibi benim yazdıklarımın da bireysel olduğunu belirtmekte fayda var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...